Ülkede işsizlik, tecavüz bitti, ekonomi düzeldi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam boşuna idam şart demiyorlar. Asacaksın tecavüzcüleri oh mis. Gör bakalım nasıl azalıyor...
Ne alakası var yahu! Sizin gibi geri kafalı yobazlar olduğu sürece ne cinayetler biter ne tecavüzler bu işin temeli eğitimdir eğitim!

Konuyu, mesajları hiç okumadım cevabı verip gideyim...
İşşizlik bitmedi, tecavüz bitmedi, ekonomi düzelmedi.
Ne alakası var yahu! Sizin gibi geri kafalı yobazlar olduğu sürece ne cinayetler biter ne tecavüzler bu işin temeli eğitimdir eğitim!
"Bunlar neden oluyor?" diyeceklerine "İdam!" diye bağırıyorlar. Eğitim şart.

15 Temmuzdakilerin idamı gelse ne olur yâni? Vatan haini her daim haindir ve bu unsurda hainliğin cezasını ödemelidir.

Ayrıca haber kaynağı olarak niye Fox TV dedin anlamadım, Türkiyede tarafsız kanal bulmak çok zor anladım da Fox TV görüşümce en taraflı kanallardan ve haberin aslını ve düşünce aşılamayan kanallar arıyorsan kendi düşüncene karşı kanallarıda izlemelisin ki doğru ve objektif düşünceye sahip olasın.
15 Temmuz a idam gelir, sonra tecavüzcülere, sonra hırsızlara, sonra düşüncesini söyleyene, sonra kapanmayanlara...
Halk idam geldiği için alkışlayacak, ama idam sırası ona gelince ses çıkaramayacaktır!

Fox TV konusuna geliceksek, bence Türkiye'de yaşanan olayları direkt veriyor ve yaşanan olaylar kötü olduğu için genellikle, bazı kesimlerin hoşuna gitmiyor.

Dolar bir-iki kuruş düşünce, "DOLAR ÇAKILDI TRUMP OFİSİNDE AĞLIYOR!!!! İŞTE TÜRK'ÜN GÜCÜ YEAHHH!!!" diye haberler duymamak için iktidar yalakası, yani karşı görüşüm kanalları izlemeyi tercih etmiyorum.

Son düzenleme:
İşsizliğin nedeni, iş yerlerinin azalması, bu sayede iş imkanlarının daha da azalması. Şunu söyleyeyim işsizlik bitmedi. Hatta işsizlik %10 barajını geçecek:) Tecavüzün nedeni, ülkede sevgi, saygı ve bunun gibi değerlerin olmamasıdır. Şunu söyleyeyim tecavüz bitmedi, daha yeni başladı. Ekonominin kötü olmasının nedeni, üretimin düşük olması, enflasyon ve cari açığın fazla olması ve ithalatın fazla olması yüzünden. Şunu söyleyeyim ekonomi düzelmedi, böyle giderse de düzelmez.

Hocam boşuna idam şart demiyorlar. Asacaksın tecavüzcüleri oh mis. Gör bakalım nasıl azalıyor...
Öyle demesi kolay. Asılacaklar umarım SADECE suç işleyenler, tecavüzcüler olur. Devletin siyasi görüşünü beğenmediği gazeteciler, vatandaşlar olmaz.

Haberler taraflı malesef. En iyisi sosyal medyadan takip etmek. Zaten her şey iç içe gidiyor sosyal medyada. Eğlence de haber de...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı