Kiraz seven birine-birilerine, zorla kavun yedirilen bir ülkede huzur beklemek; bir sivilin çatıdan F16'nın üstüne atlayıp o uçağı durdurabileceğine inanmak gibidir
(Bıraksınlar artık, her kes istediği giyimi giyse, istediği TV'yi izlese, istediği partiyi tutsa, istediği forum sitesine takılsa; dünyanın sonu mu gelecek? Ama yok, söz konusu rant olunca ve tabi yalnuzca bu rant özerine kral olabilecek insanların işine gelmez...)
Tek fikir'e kapılmış-kaptırılmış bir ülkeden gelişme-huzur beklemek de; iktidardan ülkücülüğü beklemek, bir diğer partiden de kendini dışlamış- haklarının yendiğine ve o haklarını o partinin alabileceğine inanmak gibidir...
Halk burada başına tac ettiği kişi-kişilerden değil, düşman olarak gördüğü (daha doğrusu öyle inandırıldığı) kişiye sahip çıkarak huzurunu sağlayabilir ve ülkesinin geleçeğini garanti altına alabilir!
Kendi çıkarları doğrıltusunda seni de beni de acımadan harcıyorlar! Açın gözünüzü artık lütfen.
Konu sahibi kardeşim, hiç birimizin hayat garantisi yok, o yüzden Özel Harekatçı da olabilirsiniz pekala. Birileri çıkıp da şunun bunun bilmem nesi de diyemez size. Tabi yaptığınız işi hakkı-hukukuya yaptığınıza inandığınız vakit.
O bahsedilen mevzu da tam olarak şöyle: Siz, eğer bugün bu ülkenin Askeri-Polisi-Özel Harekat'çısı oldu iseniz o halde bu ülkenin tüm evlatları- partileri için mücadele edeceksiniz. Yok, kalkıp da görev başında bir patinin lehine pozlar verirseniz, affedersiniz ama bunun adı köpeklikten başka bir şey olamaz kanımca.
Neyse, size kolaylıklar dilerim.
@B4ybarsn, size ben cevap vermek isterdim ancak ve maalesef ki bulunduğumuz durum buna pek müsade etmiyor. Neme lazım, kırkımdan sonra terorist olarak yargılanmak, taktir edersiniz ki çok acı olur...
Şahsen bu vatana zarardan çok fayda sağlamış birisiyim. (Ülkmin rafahı için; Tek serveti tek yüzüğü olana tam destek vermiş, öyle ki çevramdeki hemen hemen tü insanları da buna inandırmış, inanmayanların da karşısına çıkmış birisiyim... Bu gün, bu saatte kalkıp da kendime terorost dedirtemem yani.)