''Yok, kalkıp da görev başında bir patinin lehine pozlar verirseniz''
Bozkurt MHP'nin sembolü değildir, bu ülkede ideolojisini koruyan 2 parti vardır sadece. CHP ve MHP, yani sağ ve sol. Zaten özel harekatın çoğunluğu Türkçülerden oluşur, ve son zamanlarda da olan akım veyahut moda diyelim daha bilindik bir hale gelmiş bulunmakta. Ben niye mi özel harekat olacağım? Recep Baltaş'ın sorusunu da tekrar yanıtlayayım yine, senin ve sizin için. Kahpenin birisi gelip dilinize, dininize, evinize, namusunuza gasp etmemesi için. Benim köpeklikle suçladığım kişiler yalaka olanlardır. Özel harekatın içinde Bozkurt kaldırıp poz verdikten sonra Mercedes bir aracı, lüks bir evi olmuyor. Ama, bugün her hangi bir Medya aracılığı ile Ak Parti lehinde yalakalıkta bulunursanız köşeyi dönmeniz muhtemel. Dilerim ki bu savaş bitecek, biz bu ülkenin her bölgesine huzuru, barışı ve bilim-teknoloji ikilisini hakim kılacağız. Ben öğretmen değilim ama, insanlara her zaman bunu öğütleyeceğim. İnşallah, Allah uzun ömür verir de insanoğluna katkım ve faydam olur. Arkamdan konuşularak ölmeyi asla istemem. Asker oldunuz mu bilmem ama, emir demiri keser Askerlikte. Bu her ülkede geçerlidir, yapabileceğim bir şey yok maalesef.
Ama isterdim ki, gerçekten ''sağ, sol, ırk, din, dil'' tartışması olmasa. Ben yinede Türkçü bir ihtilal isterdim ama gerçekten gelişemiyor olmamızın tek sebebi bu. Bugün, nefret ettiğim Amerika'nın Bilim ve Teknoloji alanında çağ atlamış olması benim zoruma gidiyor! Neden ülkem, ülkemin vatandaşı bu kadar aciz kendini geliştirmekten? Aklı fikri moda ile yıkanan genç kızlar, sapkın ve her gün alışık olduğumuz taciz, tecavüz olaylarının süregelmesi. Değişecek ümidiyle ölmek istemiyorum, değiştiğini görmek istiyorum bu ülkenin. Bir öğrenciye okula giderken sorduğumda okulu sevdiğini, eğitimi sevdiğini duymak istiyorum. Ama yok, hiç bir alanda iyi değiliz.