Ülkedeki her şeyin fazlasıyla kalitesiz olması

Artık kaliteli ürünlerimiz var. Milli uçak yapıyoruz F-35 ayarı. Kalitesiz şeyler eskidendi. Akp uçurdu ülkeyi. Tabi ekonomi son yıllarda kötü oy kaybetti azcık. Avrupa gibi yerleri büyütmeyin fazla. İnsanlık dramları yaşanıyor orda. Dolu örnek var. Çin fena değil. Avrupalıların cahil ilkel şeylerine takmamak lazım kafayı.
Trolcülükten trolcülüğe fark var. Boş konularda kız konuları gibi. Azcık yapılacak konu boş çünkü.
Anladım hocam.
 
Evet maalesef sağlıktan eğitim sistemine kadar her alanda geri ve kötü bir ülkeyiz bir tek kurumlarda olsa yine iyi örneğin gıda ürünlerinde avrupa/abd de satılan aynı ürünlerin daha kalitesizi ve içeriği azaltılmışı geliyor ülkemize öyle bir durumdayız ki artık 10. sınıf dünya ülkesi olma yolunda hızla ilerliyoruz.
 
Kurumlar gayet düzgün calisiyor ama yanli, calisanlar iyi calisiyor ama yaptigi isin hakkini veriyorlar mi? Diye kendilerine sormuyorlar, sirketlerle ilgili bir tecrübem yok ama size önerim bu kadar yermeyin ülkeyi :)

Girdap gibi işte, doğru işlerin yapılmadığı bir ortamda doğru haklar da verilmez, doğru hakların verilmediği bir yerde de düzgün işler yapılmaz 😄 velhasıl acı verici gerçeği üstlenmek lazım, burada asla düzgün bir sistem oturtamayacağız. Şirketlerin ve kurumların hiçbirisi tam manasıyla tatmin edici olamayacaklar. Bunun sebebi tamamen ülkede yaşayan insanların kültürel yapısı ile ilgili. Asla Norveç'te yaşayan o adam olamayacağız, asla Almanya'da çalışan o markus olamayacağız hocam.

Biz kendimize has özellikler taşıyoruz, bunların da güzel olduklarından şüphem yok. Ülkemi yermek için bunları yazmıyorum, sadece kapitalist ve başkalarını memnun etmeye dayalı bir sistemde bu ülkenin geneli hiçbir zaman istenilen refah ve mutluluk seviyesine ulaşamayacak.
 
Son düzenleme:
Beş para etmez cahil bir milletiz doğruya doğru kızan arkadaşlar olabilir buna ama ABD ile yarışırken zamanında şu an ABD'nin tırnağı zor ederiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı