Ülkedeki son model araba sevdası

OneDie

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2018
Mesajlar
231
Kendi fikrim şu şekilde: Aslında ülkeye yeni model araç sevdası gördüğüm kadarıyla fazla sizin bizim gibilerden bahsetmiyorum. Biz durumdan şikayetçiyiz ve tepkimizi de gösteriyoruz elimizden geldiği kadarıyla. Ama hep şikayet eden hem de son model arabaya binen insanlar görüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyosunuz? Ayrı bir fikrim de bu tür son model araçlar arz talep durumu oldugu için fiyatı yükselir mi? Talep artınca fiyat yükselme durumundan bahsediyorum.
 
Sen nasıl 3090 istiyorsan insanlar da teknolojisinin güvenliğinin vs her konuda daha iyi olan arabaya binmek isteyebilir. Tabiki şikayetçi olacaklar daha ucuza almak varken pahalıya aldıkları için aynı şekilde biz de ekran kartına 2x fazla veriyoruz diye şikayetçiyiz ama yine de alıyoruz.
 
Neye cevap veriyoruz? Herkesin yeni model araba istemesineyse tabii ki isterler normal bir şey. Hem söylenip hem son model arabaya binilmesineyse adam ülkenin durumundan şikayetçi olabilir ama bu iyisini almamasını gerektirmez. Fiyat yükselmesineyse alacaksan al şimdi talep falan fark etmez her türlü artacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı