Polaris mimarisi dışındaki bütün kartlar özellikle RX590 çöp bir kart.
RX 590 = RX 580 = RX 480 temelde bu 3 kart aynı şey. Ve hepsi de Polaris mimarili.Polaris mimarisi dışındaki bütün kartlar özellikle RX590 çöp bir kart.
Kendim kullanıyorum. RX590 8GB Sapphire modeli. Kart hiçbir şekilde Anti-aliasing işlemiyor. Şimdi diyeceksiniz kartınız bozuk. İnternete RX 500 serisi Anti-aliasing, jaggies, flickering edges, texture flickering yazın milyon tane bu sorundan müzdarip kişi var. Yabancı bir forumda bunun polaris mimarisinden dolayı olduğu söyleniyor. XFX, Sapphire, Asus, fatboy hepsinde varKanıt?
Kendim kullanıyorum. RX590 8GB Sapphire modeli. Kart hiçbir şekilde Anti-aliasing işlemiyor. Şimdi diyeceksiniz kartınız bozuk. İnternete RX 500 serisi Anti-aliasing, jaggies, flickering edges, texture flickering yazın milyon tane bu sorundan müzdarip kişi var. Yabancı bir forumda bunun polaris mimarisinden dolayı olduğu söyleniyor. XFX, Sapphire, Asus, fatboy hepsinde var
Nvidia der geçerim. Yıllarca GTX 950 kullandım tek sıkıntı yaşamadım.
Neymiş merak ettim. 3.5 GB VRAM kendine sakladığını mı diyorsunDemek 3.5GB VRAM olayını bilmiyorsun.
Neymiş merak ettim. 3.5 GB VRAM kendine sakladığını mı diyorsun
Yani 1060 mı? Yoksa 1660Ti mı? Ben mi bilmiyorum böyle bir kart olduğunu.1060 Ti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.