Ülkemizde popüler olan ekran kartları

Kendim kullanıyorum. RX590 8GB Sapphire modeli. Kart hiçbir şekilde Anti-aliasing işlemiyor. Şimdi diyeceksiniz kartınız bozuk. İnternete RX 500 serisi Anti-aliasing, jaggies, flickering edges, texture flickering yazın milyon tane bu sorundan müzdarip kişi var. Yabancı bir forumda bunun polaris mimarisinden dolayı olduğu söyleniyor. XFX, Sapphire, Asus, fatboy hepsinde var
Nvidia der geçerim. Yıllarca GTX 950 kullandım tek sıkıntı yaşamadım.

Kendim kullanıyorum. RX590 8GB Sapphire modeli. Kart hiçbir şekilde Anti-aliasing işlemiyor. Şimdi diyeceksiniz kartınız bozuk. İnternete RX 500 serisi Anti-aliasing, jaggies, flickering edges, texture flickering yazın milyon tane bu sorundan müzdarip kişi var. Yabancı bir forumda bunun polaris mimarisinden dolayı olduğu söyleniyor. XFX, Sapphire, Asus, fatboy hepsinde var
Nvidia der geçerim. Yıllarca GTX 950 kullandım tek sıkıntı yaşamadım.

Demek 3.5GB VRAM olayını bilmiyorsun.

Neymiş merak ettim. 3.5 GB VRAM kendine sakladığını mı diyorsun

Ayrıca 500 serisinde 1.5GB VRAM olayı varmış onu öğrendim.

Ama şu an sorun yok gibi. AMD F/P kartı. Ucuz etin yahnisi. Nvidia ise daha kaliteli kartlar üretiyor. Ama elektronik şans işi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı