Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında sadece aile yetiştirme etkisi değil. Çevre ve sosyal medyada bugün ki insanları çok kolay manipüle edip değiştirebiliyor. Ki ülkemizde sapıklık olayi çok abartilabilmek üzere çıkabiliyor. Bir kizla konuşmak istersin mesela sapik damgasi yersin, sizin olayiniza laf etmiyorum benim dediğim farkli bir olay. Ben sırf bu yüzden böyle olaylar yasanabilirligini ön gördüğüm için kizlarla konuşmuyorum kizin arkasindaysam direk önüne geçiyorum rahatsiz olmasın ve yanlış anlamasin diye.
Ki benim ortaokula geçtikten beri kızlarla konuşmak istemedim ama birisi zorla benimle konuştu ve nasıl bir insan olduğunu görünce kizlara karşı kötü bakmaya başladım ve kizlarla konuşmayı denemr aşamasına geldiysem bile tekrardan o kişi aklima gelince vazgeçtim.( cinsel yönelimin değişmedi gay değilim)

Şahsi olarak bu tür konulara karşı aşırı duyarlıyım. Çocukluğum sanayide geçmesine rağmen bu tür hanzolara kesinlikle hazetmiyorum. İlkokuldan üniversiteye kadar erkeklerden çok kız arkadaşlarla vakit geçiriyordum. Kızların ne tür pislik, peçete artığı insan müsvettelerinin tacizlerine maruz kaldığını iyi biliyorum. Hepsinin de "elinin altında" "arvat" bulunması da ayrı bir ilginç konu

Aynen öyle çarşıya gidiyorum koyuyor, okula gidiyorum koyuyor, siteye giriyorum koyuyor (bide uzata uzata).

Aynen be. Kesinlikle.

Hepsi yürek dağlayan vakalar ancak ben en çok Maria Ladenburger'ın cinayetine üzüldüm.
Kız gönüllü olarak mültecilere yardım etmiş, onlara yemek, su vermiş pansuman yapmış ve Afgan uyruklu bir kişi tarafından tecavüz edilerek öldürülmüş.

Lanet olsun böyle dünyaya..

Ablacım bunun neresi açık, sansürledim ya
Ne dediğiniz anlaşıldığı için dedim hocam. Yoksa haklısınız.

Hocam benim resmen dünyadan haberim yok, isimleri duydum ama... Kanım dondu resmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…