Ülkemizde sapıklar neden bu kadar fazla?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
He he herkes sana bakıyor. Kendinizi güzel zannediyorsunuz. Ülkede Ruslar var, Ruslar varken insanlar size niye baksın. Çokk güzelimmmm herkes bana bakıyoo.

Komik mi belki bana pek hitap etmedi laubai bir söylem.

Cami'de ki hocalar, ülkenin dört bir yanındaki a*aplar, kadınları köle gibi kullanan t*liban. Yazayım mı daha?

İslam'ın buradaki konumu nedir acep?
 
Komik mi belki bana pek hitap etmedi laubai bir söylem.
Ülkede rus kadınlar yok mu? Var. Kendilerini güzel zannediyorlar herkesin kendilerine baktıklarını sanıyorlar. Rus kadınları türk kadınlarından daha güzel. Yani adam bakacak olsa rus kadınlarına bakar. Bunlar açık giyiniyorlar ve herkesin kendileri baktıklarını zannediyorlar, demek isteğim buydu.
 
Ben ahmak sözünü dalga geçmek için söylemiştim ama bu arkadaş gerçekten ahmakmış arkadaşlar, konuyu takipten çıkıyorum. Umarım bu ahmak adlı arkadaş biraz olsun kendisini geliştirebilir.
Herkese sevgiler.

Yaş 13-19 arası oluyor genelde böyle tipler pastada ki mum sayısı çoğalınca edinen tecrübeler sonucu doğruya ulaşır ya da sağda solda gezenlerden farkı kalmaz.

Ülkede Rus kadınlar yok mu? Var. Kendilerini güzel zannediyorlar herkesin kendileri baktıklarını sanıyorlar. Rus kadınları Türk kadınlarından daha güzel. Yani adam bakacak olsa Rus kadınlarına bakar. Bunlar açık giyiniyorlar ve herkesin kendileri baktıklarını zannediyorlar, demek isteğim buydu.

Anlaşılıyor ancak herkesin zevki hoşuna giden kendine o yüzden genel konuşup böyle bir tavır takınmanız hoş değil yakışmıyor yani.
 
Cami'de ki hocalar, ülkenin dört bir yanındaki a*aplar, kadınları köle gibi kullanan t*liban. Yazayım mı daha?

İyi trollemişsin gülmekten bu mesajı zorla yazıyorum İslam dini bu değil daha İslam'dan zerre haberin yok ama yine de açıklayıyım 1. İslam'da zorlama yoktur 2. İslam'da kadınları köle gibi kullanın demiyor 3. kız çocuklarını okumasını engelleyip evlendirin demiyor 4. kız çocuklarını taciz edin demiyor ayrıca buradaki 4 maddenin hepsinin aksini yapmak büyük günah ve kul hakkı ihlali umarım bunları kafanıza alıp gelişirsiniz.
 
Neye sapıklık dediginizle alakalı dışarıda birisi size bakıyor ve bunu sapıklık olarak değerlendiriyorsunuz?
 
Kimsenin size özellikle baktığı yok adam yola bakıyor veya otobüste bir yere bakıyor adamın önüne çıkıyorsun kendinize baktığınızı zannediyorsun.
 
Herkes kendi ülküsünü bulup bir amaç uğruna yaşamadıkça zarganadan başka bir şey olamaz sokaklardaki tınlama sesleri hep bunların gürültüsü bunların yanında olanların kulaklarında sükut olmaz umarım herkes kendi yolunu inşa edip kendisini bulabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı