Ülkemizdeki görgüsüzlük ne olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef hocam halkımızın azimsanmiyacak kısmı böyle, bir de fark etmeme gibi şansınız da olmuyordur, insanlar başını çevirip bakar haldeler. En iyisi takmamak olacaktir, ya da kendinize güveniyorsanız bakanin gözünün içine icne bakacaksıniz hafiften. Uyarma falan ile düzeleceğini sanmıyorum ben zaten çok, yeni nesillerle anca çözülür gider bu sorunlar. Burada bahsettiğim hasta olan insanlar bu konuda, anlık gözü kayan adamın verdigi bir rahatsızlık olmaz diye düşünüyorum. Daha 2 gün önce yaşandı bu olay 5 6 tane keko gelmiş akşam 11 12 gibi parkta oturan kızlara laf atmış, kızlar önce bir şey dememişler fakat, gençler daha bir şey söyleyince sanırım sinirlenip bağırmışlar, insanlar falan geldi kavga döndü. Birinde de bıçak varmış bir çocuk yara aldı. Iste yeni nesilde de bu tiplerin aile sayesinde duzelmedigini görüyoruz.
Dini olarak aslında alakası yok fakat cahil kesimle var.

Güzel değinmişsiniz ama Türkiye'de maalesef sadece bakmiyorlar. Konu sadece bakmak sa takmiyip geciceksin, hele sen de bakıyorsan başka kızlara, baştan gecicen o konuyu.
Bakıyorum gözünün içine zaten bakmazsam en adiyim.

Arkadaş benim sebdiğime bakan adamı tanımam ister polis alsın ister hapisr atsın. Güzelce ağzıyla burnunun yerini değiştiririm çarşafı giydirip dışarı salarım dini deyimle “namuslu kadın diye “

Açıkçası Türkiye'nin batı illerini bilmiyorum ama Urfa'da durum aynen böyle. Üniversitede okuyan kızlar geldi de modernlik gördü kızlar. En yakın arkadaşım sarışın olduğu için dışarı çıkıp gezerken sürekli ona bakanlar oluyor. Hiçbir açık yeri yok normal giyiniyor. Her dışarı çıktığımızda rahat 40 kişi ile göz kontağı kuruyorum ki başlarını öne eğip özür dilesinler.

Dostum belki bazılarının bir an dalgınlığına gelmiştir. Kasıtlı olarak: "Oha Kadın! Göğüslerine bakayım."
Gibi bir durum belki söz konusu değildir. Yolda bazen erkek/kadın gözlerimiz çarpıyor belli eden noktalara. Duruma bu açıdan da bakmak gerekir herkes sapık değildir.

Kapansın ya da kapansın kız arkadaşına kalmış bir şey. Ama benim fikrim kadın kapanırsa bir saygınlık kazanır, onu değerli kılar.

Sadece örnek veriyorum. Bugün özgürlükler ülkesi diye başını yiyen A.B.D/U.S.A, kadınlar o kadar açık geziyor ki, kadınlar bile kendine "sürtük" diyor. Herkesin dilinde kadın "sürtük" diye yapışmış yani.

Erkekler ise sokakta veya sosyal medyada tabiri caizse mal gibi kaslarını göstermek için yarı çıplak poz vermeleri de çok saçma bir durum ve dalga geçilecek bir durum.

Kimse kimseye karışamaz doğru.

Benim ailem/sevdiğim olsa sinirlenebilirim. Çünkü koruma iç güdüsü basar ama dereyi görmeden de paçaları sıvamamak lazım.

Türkiye'deki cinsel açlıktan kaynaklı. Yıllarca zina zina diye yetiştirilen bir toplumuz. İnsanlar cinselliğe aç. Tripli Türk kızları da ayrı bir etken.

Cinselliği nasıl tok olunur anlat XD. Dostum iyi misin yahu?
Madem öyle yılda Amerika'da tecavüze uğrayan kadınların sayısına bak. Onu geçtim tecavüze uğrayan erkeklerin sayısına bak. Hatta geçen sübyancı ağı olan ünlü alış-veriş sitesine bak. Güya onlar da cinselliğe tok.

Evet canımız yanıyor az ve çok hiç önemli değil. Ama ülkemde ki milyonlarca iyi yürekli kardeşimi ve dostlarımı senin bu tabirine yedirtmem.

Madem öyle senin annen, baban, kız kardeşin, sen, halan, dayın ve tüm sülaleniz de cinselliğe aç. Zoruna gittiyse yazmadan önce birkaç kez daha düşün.

Hakaret falan etmiyorum senin tabirini sana söylüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinselliği nasıl tok olunur anlat XD. Dostum iyi misin yahu?
Madem öyle yılda Amerika'da tecavüze uğrayan kadınların sayısına bak. Onu geçtim tecavüze uğrayan erkeklerin sayısına bak. Hatta geçen sübyancı ağı olan ünlü alış-veriş sitesine bak. Güya onlar da cinselliğe tok.

Evet canımız yanıyor az ve çok hiç önemli değil. Ama ülkemde ki milyonlarca iyi yürekli kardeşimi ve dostlarımı senin bu tabirine yedirtmem.

Madem öyle senin annen, baban, kız kardeşin, sen, halan, dayın ve tüm sülaleniz de cinselliğe aç. Zoruna gittiyse yazmadan önce birkaç kes daha düşün.

Hakaret falan etmiyorum senin tabirini sana söylüyorum.
Yorumumda hiçbir kötüleyici kelime yok. Türkiye'de cinselliğin ayıplanması, zina diye tanıtılması, İslam'a uygun olmadığı gerekçesiyle karşı çıkılması çok yaygın bir olay. Bu şekilde ne oluyor? 21 yaşına hatta 25-30 yaşına kadar cinsel bir deneyim yaşamamış insanlar cinselliğe karşı bir açlık besliyor. Bu da beraberinde birçok kötü şeyi yanında getiriyor. Abazalık vs. gibi.

Çoğunluk nüfüsu Müslüman ve dini İslam olan bir ülkede ne olmasını bekliyorsunuz? Çünkü aykırı. Bir de eski düzeni dayatma var o ayrı.

Kız arkadaşımın veya sevgilimin de sokakta çıplak gezmesi benim de hoşuma gitmez, beni de rahatsız eder. Tamamiyle kapansın diye baskı yapmak iyi bir öneri değil ama gözükmemesi gereken yerler gözüküyorsa ona uyarı yapabilir. İnsanların bir mahremi olmalı. Bu benim kendi düşüncemdir. Ne giyeceğine karışmam ama kendisi sınırlarını bilmeli bu tek değil, çift taraflı olmalı.

Günümüz kızları oralarını buralarını açarak herkesi baktırarak daha çok ego tatmin duygusunda da neyse.
Kendi dinini kötüleme. Bunun dinle uzaktan yakından bir alakası yok. Bunun kişinin yetiştiği ortam, aldığı terbiyeyle alakası var. Bir kişinin terbiyesizliği ve sapıklığının diniyle alakası yoktur. Burada boş duyar kasmayacağım. Kendi dininizi gömünce havalı olmuyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı