Ülkemizdeki Teknoloji Dehaları

Hkyinn

Kilopat
Birkaç kişi okulun bahçesinde oturuyorduk. Konu bilgisayarlardan açıldı. Teknolojiden çok fazla anladığı belli olan bir arkadaş ''Bende Casper Oyun(!) PC'si var '' dedi. Ben de merak ettim. Özellikleri ne diye sordum. Verdiği cevap '' i7 İşlemci 4 Cigolayt ekran kartı var her oyunu açıyo '' oldu. Casper'in o kasaya GTX 980 koymasını falan beklemiyordum zaten. Bu kadar güçlü(!) bir bilgisayarı olan arkadaşlara o bilgisayarla ne yapıyorsun dedim. '' Wolftim oynuyom LoL oynuyom ohooo her şeyi açıyo '' dedi yine teknoloji dehamız. Niye ülkemizdeki insanlar araştırmayı bu kadar sevmiyor? 4000 TL bilgisayar yazsa Google Amca'ya zaten bulacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dehalar ara ara GTA 6 Benchmark sonuçları da paylaşıyor.

Umarım video görünüyordur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu nasıl bakan? Şahsen ne dediğini anlamadım. ''Herkes işine yarayanı buluttan çekiyor'' demiş, milletin derdi seni mi gerdi? Geleceğe bu yüzden açık değiliz. Bizim bakanımız dahi cahil. Amerika'da robotlar artık yönetmeye başlarken biz de daha yeni elektrikli araba kullanılır herhalde.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı