Ülkemizin durumu ne olacak?

Dostum burada konu açman hiçbir şey sağlamayacak ve kimse kesin cevap veremeyecek bence de artık bu konuları açıp insanın moralini bozmayın.
Daha ne kadar bozulabilir? Her gün karşıma yabancıların yaptığı oyun keyifleri ve burada alınması çok güç olan ekipmanları çıkıyor. Sponsor olmadığı takdirde çok az kişide var bu ekipmanlar.
 
Markete gittim yağ 60 lira.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Biz burda konuşuyoruz da +65 dayılar şuan 2002 ve öncesi için ne yalan yada ne aptallık yapsam diye düşünüyor. Arkadaşlar bu ülkede 45 yıl önce kimsede İphone yoktu kıymetimizi bilin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı