3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Temmuz 2021 #21 Bizim burada 2.00 TL ekmek: O
RedLife0 Decapat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #22 Hiçbir şey olmayacak bazıları gelir ülkeyi iyi yönetir bazıları gelir iyi yönetemez ve batırır hep böyle oldu tarihtede şimdidede.
Hiçbir şey olmayacak bazıları gelir ülkeyi iyi yönetir bazıları gelir iyi yönetemez ve batırır hep böyle oldu tarihtede şimdidede.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 29 Temmuz 2021 #23 ex0jmp dedi: Evet elbette konuşmamız lazım ama sadece konuşarak olmaz ben bunu diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bizimde elimizden bir şeyler gelebilir ama gelmesi için bile insanların imkanları yetmiyor.
ex0jmp dedi: Evet elbette konuşmamız lazım ama sadece konuşarak olmaz ben bunu diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bizimde elimizden bir şeyler gelebilir ama gelmesi için bile insanların imkanları yetmiyor.
EmreSezgin Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 133 Yer Windows 10'da yaşıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2021 #24 Jaavei dedi: Olabilecek tek şey, seçimlerde iktidarın değişmesi. Başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Ülkeyi yönetebilecek parti yok.
Jaavei dedi: Olabilecek tek şey, seçimlerde iktidarın değişmesi. Başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Ülkeyi yönetebilecek parti yok.
Jaavei Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 29 Temmuz 2021 #25 Salih METİN dedi: Peki ya değişmezse? Genişletmek için tıkla... Değişmezse yüzerek Yunanistan'a kaçmayı düşünüyorum.
Salih METİN dedi: Peki ya değişmezse? Genişletmek için tıkla... Değişmezse yüzerek Yunanistan'a kaçmayı düşünüyorum.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #26 Mert_ KOÇAK dedi: Hocam bizimde elimizden bir şeyler gelebilir ama gelmesi için bile insanların imkanları yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Konuşan silivriye gidiyor :/
Mert_ KOÇAK dedi: Hocam bizimde elimizden bir şeyler gelebilir ama gelmesi için bile insanların imkanları yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Konuşan silivriye gidiyor :/
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Temmuz 2021 #27 Salih METİN dedi: Peki ya değişmezse? Genişletmek için tıkla... İç savaş: )))))
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 29 Temmuz 2021 #28 Jaavei dedi: Değişmezse yüzerek Yunanistan'a kaçmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Beni de alın yanınıza, lütfen.
Jaavei dedi: Değişmezse yüzerek Yunanistan'a kaçmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Beni de alın yanınıza, lütfen.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #29 388526 dedi: İç savaş: ))))) Genişletmek için tıkla... Burada örgütleniyormuşüz
Jaavei Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 29 Temmuz 2021 #30 EmreSezgin dedi: Ülkeyi yönetebilecek parti yok. Genişletmek için tıkla... Şu anki durumdan memnunsun yani? Böyle deyip bir şeyleri değiştirmeye çalışmayacaksanız şu anki durumdan şikayet etmeyin.
EmreSezgin dedi: Ülkeyi yönetebilecek parti yok. Genişletmek için tıkla... Şu anki durumdan memnunsun yani? Böyle deyip bir şeyleri değiştirmeye çalışmayacaksanız şu anki durumdan şikayet etmeyin.