Mültecileri iktidardan başka hangi parti gönderebilir ki iktidara gelmedenbiraz saçma bir cümle olmuş
![]()
Öldürerek: )) ne yani 4 milyon Türk toplanıp 3.500.000 milyonluk Suriye'li pislikleri temizleyebiliriz.
:')))))))))
Mültecileri iktidardan başka hangi parti gönderebilir ki iktidara gelmedenbiraz saçma bir cümle olmuş
![]()
:')))))))))
Bozulmuş morali nasıl bozacağız ki?Ne kadar konu açarsanız açın durumumuz düzelmiyecek. Hergün bu tip konular açıp insanların moralini bozmayın artık.
Hocam içimizde tutamıyoruz. Bardak taşıyor, o yüzden dertlerimizi insanlarla tartışıp rahatlıyoruz.Ne kadar konu açarsanız açın durumumuz düzelmiyecek. Hergün bu tip konular açıp insanların moralini bozmayın artık.
Benim moralimi bozmuyor.Ne kadar konu açarsanız açın durumumuz düzelmiyecek. Hergün bu tip konular açıp insanların moralini bozmayın artık.
Aslında faizi arttırırlarsa yabancı yatırımcılar ülkeye para yatırır ve dolarda düşüş olur. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?Ekonomiyi nasıl düzeltiriz sorusuna gelirsek. Çözüm basit, üretmek. Fabrika açmak, üreticiye destek çıkmak gibi.
İşsizlik sorunun çözülmesi iki seçeneğide yapmakla çözülür. 1- Emeklilik maaşını artırarak insanları emekli olmaya teşvik etmek. 2- Göçmen sorunu çözerek onlardan arta kalan yerlere kendi vatandaşını koymak. Ekonomiyi nasıl düzeltiriz sorusuna gelirsek. Çözüm basit, üretmek. Fabrika açmak, üreticiye destek çıkmak gibi. Ülke düzelir lakin öyle 1 yılda değil. Tabii sihirli değneğiniz yoksa.
Benim moralimi bozmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.