Ülkenin durumu ne olacak?

Türkiye edebi kalacak korkmayın. Hayatınız tehlikede değil.
Nereye değil? Yarın sokağa çıktığında şartlar yüzünden kafayı yemiş birinin sana saldırmayacağı garanti değil. Bir anda büyük bir depremin olmayacağı ve seni molozlar altına gömmeyeceği garanti değil.

Erdoğan varken endişelenecek bir şey yok.
Hainlere fırsat vermez.
Daha önce yaptığı gibi ekonomoyi de düzeltir.
Ekonomiyi düzeltmek = 3 olan doları 20 yapmak.

Bittik arkadaşlar. Malum parti insafa falan gelmezse bir anda (ki gelmeyecek) yapacak birşey kalmadı artık. Dolar artarken oturur ağlarız sadece. Sadece ekonomik olarak bile tonlarca sorun bizi bekliyor. Diğer problemlere değinmiyorum bile bıktım artık. Çöküş başlasın.
 
Son düzenleme:
Kemal gelseydi de dağdan teröristler ellerinde keleşle mi inselerdi, daha mı iyi olurdu?


AKP'li olmayalım şimdi. Şakaydı.
Öyle bir şey olmayacak terörist gruplarına bize destek verin demiyorlar onlar kendileri öyle şeyler söylüyor bir ton aktroll de bunu bir güzel ülkeye manipüle etti sözde hdp altılı masada var denildi masada hdpyi ararken koyunlarını aldıkları Hizbullah'ı gözleri görmedi üstüne üstlük birde meclise akpnin listesinden giriş yaptılar. Diyeceksin hdp pkk ile iş birliği yapıyor onu ne yapacaksın. Madem öyle bir şey var kanıtlansın ve gereği neyse bağımsız yargı tarafından cezalandırılsınlar ve partiyi de kapatsinlar. Ama yapamazlar bu seferde Kürt kesiminden oy alamayacağız korkusuyla dokunmamıyorlar.
 
Öncelikle genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçiminin sonucunun Vatana millete hayırlı olmasını temenni ediyorum. Konu açılış yorumu dahil bir çok yorumu esefle okudum.Bunlara tek tek cevap vermenin bir faydası olacağını da sanmıyorum.
Militan söylemlerle fanatik kin ve nefret cümleleri ile bu olgu yorumlanamaz.Birileri seçim kazanamıyor ise bunun nedenine kendini baz alarak bakmalı, halkı suçlamayı bırakmalı.Her başarısızlıkta halki suçlayan bir cumhuriyet,demokrasi ve parlamenterlik olmaz.Genel bir cevap olarak madde madde yazıyorum;
- Bir seçim sonucunu konuşuyoruz konumuz budur.Diktatör seçim ile gelmez, parti genel başkanı seçiminde tüzüğe darbe yaparak kendi yandaş delegelerini atayip kendi kendini tepeden inme genel başkan atamakla diktatör olunmuş olur.Malum şahsın Muharrem İnce ye karşı chp genel başkanlık seçimini nasıl kazandığı ve muhalif tarafta olup farklı görüşleri olan Mustafa Sarıgül Muharrem İnce ve Sinan Oğan ı nasıl ezip linçlediği , Atatürkçüleri sesini kesip kürsüden indirdiği veuzaklaştırdığı tam bir diktatörlük örneğidir.Bu şahsın demokrasi ve parlamenterlik söylemi verdiği ve tutmadığı ' namus sözleri ' ne benzer.
2- Umut bu vatana millete ait bir noktada durup önce Kendi şahsında halk güven vermekle olur amma ve Lakin muhalif aday ve yandaşları halka özellikle kadın ve gençlere paranoya ve korku yayarak , ülkede meydana gelen sıkıntı ve sorunlardan medet umup bunlardan siyasi çıkar elde etmeye çalışarak kendisi hiçbir güven vermediği gibi insanların güvenini de suistimal etmiştir.

3- Ülkede ciddi bir ekonomik sıkıntı ve Bunun bağlamında sığınmacılar sorunu olduğu ortada.Hükümet elinde olmayan nedenlerden ve attığı bazı yanlış adımlar ile bunu engellemeye muvaffak olamadı .
Fakat iş artık iyice bu noktaya dayandı.Hükümetin Bunun iyice farkına vardığını ve eninde sonunda buna çözüm bulmak zorunda olduğunu kabul ettiklerini görüyoruz.En azından bu noktada halka muhalefetten daha çok güven verdiler.
Muhalif duruş ise kin ve nefretle yaklaşmaya devam ediyor.Ekonomi İyi olsa bu sefer başka bir şey bahane edilerek siyasete alet edilecekti ki bu ülkede ekonomi hiçbir zaman İyi olmadı.
Muhaleferin karamsar ekonomik söylemlerini , Cumhuriyet tarihinin en iyi ekonomio dönemindeyken o zamanlarda muhalefetin ;' ayakkabı kutusu bakanı ' ve ' Tayyibin hortumunun ucunu tutan hırsız ekonomi bakanı ' diye itham ettikleri Ali Babacan ile ittifak halinde ve onu ekonomi bakanı olarak öne sürerek yapmaları da trajikomikti.Ayrıca Muhalif adaya yüzde 15+ gibi bir oy sağlayan Almanya sosyalist yeşiller partisi ile benzer bir yapıda kurulan yeşil sol ittifağının ve buna yakın bir görüşe sahip olan ve chp içinde ilçe başkanı olsa bile etkin bir rol üstlenen Canan Kaftancı da göçmenlerin gönderilmesi konusunda hükümetten bile daha tutucudur.
 
Fazla bir şey olmaz doları dikkat çekmemek için azar azar alıştıra alıştıra arttırırlar ekmek 20 TL olur yeni PC almak hayal olur sokaklar kadınlarımızın kalçalarını çekip sosyal medyaya atan Afgan Suriyeli pakistanlı insanlarla dolar adalet kavramı diye bir şey olmaz mahkemelere güven kalmaz.
 
Fazla bir şey olmaz doları dikkat çekmemek için azar azar alıştıra alıştıra arttırırlar ekmek 20 TL olur yeni PC almak hayal olur sokaklar kadınlarımızın kalçalarını çekip sosyal medyaya atan Afgan Suriyeli pakistanlı insanlarla dolar adalet kavramı diye bir şey olmaz mahkemelere güven kalmaz.
Ülkenin ödenmemiş borçları var ve o aldıkları borcu doları düşürmek için kullanıyorlar :D o borç ödenmeyince bak bakayım diğer ülkeler nasıl çakıyor tayyipciğe.

Dolar dün 20.15 TL'idi şu an 20.35 :)
 
Ülkenin ödenmemiş borçları var ve o aldıkları borcu doları düşürmek için kullanıyorlar :D o borç ödenmeyince bak bakayım diğer ülkeler nasıl çakıyor tayyipciğe.

Dolar dün 20.15 TL'idi şu an 20.35 :)
Bu daha başlangıç. Bu halka bu iyi bile. Ben de cb olsam ben de böyle yönetirdim. Böyle halkı bulmuşum bırakır mıyım? Rusya'ya 20 milyar dolar borcumuz var şuanda. Bakalım ne olacak. Ben söyleyeyim aynı Yunanistan gibi iflasımızı açıklayacağız. Dünya lideri diyenler için iyi haberler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı