Ülkenin "Şak" diye normalleşmesi

Bir anda "hop açtık", bir anda "hop vazgeçtik" şeklinde bir gidip geliyorlar anlamış değilim. Kongrelerde dip dibe toplanmalarını aklamak için yapıyorlar sanırım, aslında normaldi şeklinde lafı dolandırırlar. Ha bu arada sokakta maskesini çenesine indirenleri avlamak için gezen polisler de işin ayrı ironik tarafı. Bu polislerin tabi kongredekilere de aynısını yapması yemiyor, herkes gücü yetene.
 
Bu hükümetten mantıklı bir hareket beklemeyi bırakalı yıllar olmuştu; harbiden bıraktığım gibi devam ediyorlar, hiçbir mantıklı hareket yok.
 
Buna sebep olan halk. Açılma ve kapanmaya da. Heryer kapalı millet geçinemiyoruz diye isyan etmeye başladı. Bir anda açılmanın sonu iyi değil. Yazın da aynı şey olmuştu.
 
Gerçekten böyle bişey yok. 1 ay içinde vakalar patlayacak. O zaman ne yapacaklar?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı