Hayatımda gördüğüm en iyi tespit.Kan, vahşet hoşuma gidiyor diyen kişinin önünde sevdikleri işkence görmeye başlıyor. (birdenbire hoşuna gitmemeye başladı.) (Telegramdaki gibi değilmiş.)
Hayatımda gördüğüm en iyi tespit.Kan, vahşet hoşuma gidiyor diyen kişinin önünde sevdikleri işkence görmeye başlıyor. (birdenbire hoşuna gitmemeye başladı.) (Telegramdaki gibi değilmiş.)
Kan, vahşet hoşuma gidiyor diyen kişinin önünde sevdikleri işkence görmeye başlıyor. (birdenbire hoşuna gitmemeye başladı.) (Telegram'daki gibi değilmiş.)
Gözünün önünde sevdiklerine işkence edilirken de hoşuma gidiyor diyebilir misin peki?Kan, vahset bunlar hosuma gider. Tabii ki savasirdim kimseyede acimazdim.
Hayır. İyi bir asker olacağımı düşünmüyorum. Elim silah tutmaz ama diğer gerekli mevkilerde yardımcı olabilirdim.
Silah tutmasını öğrenmek için askere gitmene gerek yoktur ztn olası savaşta ztn senin elinde tabanca olur yada köydeki tüfek ztn dandik silahla eğitim yaptırıyorlar askerdeKan, vahşet hoşuma gidiyor diyen kişinin önünde sevdikleri işkence görmeye başlıyor. (birdenbire hoşuna gitmemeye başladı.) (Telegramdaki gibi değilmiş.)
Zorunlu askerlik olmalı. Olmalı ama üst rütbelinin çay getir götürünü veya sebze soymak değil, adam akıllı 1 ay eğitim verilmeli.
Sadece silah tutmak değil: olası savaş durumunda ilkyardımlar, siper kazmak, gıda sağlanması, tuzaklar, mayınlar, el bombaları, siper almak gibi vb eğitimler de verilmeli.Silah tutmasını öğrenmek için askere gitmene gerek yoktur ztn olası savaşta ztn senin elinde tabanca olur yada köydeki tüfek ztn dandik silahla eğitim yaptırıyorlar askerde
Hocam bende savaşmayı çok isterim lakin çok duygusalım karşımdaki terörist olsa bile öldürmek bana çok büyük hasar verir:"Sen niye böyle yaptın? Bir insanı öldürmek hoşuna mı gidiyor? Ne biçim bir insansın sen?" gibi hep kafamda sürekli olarak döner böyle düşünceler ve kendimi kötü hissederim onun için bedelli askerlik yapmıştımŞimdi burada büyük konuşmak istemiyorum savaşırım şöyle yaparım böyle sıkarım diye ama savaşmak isterim. Tabii bu fetih amaçlı bir savaş olmaz. Eğer ülkem ve sevdiklerim zulüm görüyor vatanım işgal edilmiş ise elimden geldiğince savaşırım cepheye giderim. En azından kendi değerlerimce ülkesi zor durumdayken savaştan kaçmış biri olmaktansa ülkesini savunurken savaşta ölmüş biri olmak daha onurlu bir davranış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.