Ülkeye giren göçmenlerin yeni hedefi kız çocukları!

Yahu bu olaylar neden hep benim yaşadığım Semt'te yaşanıyor?😤

Bizim millet saf çünkü iyi bir şey yaptığını sanıuor diğer insanlara göstererek Allah aşkına eminönünde Afgan bayrağı açıp burası eminönü değil afganistanönü diyen millete bir şey yapmayan halktan ne bekliyorsun.

Ekonomiden sonra büyük şok.

Onu diyen hayvan karşımıza gelsin bakayım bir daha diyebiliyor mu?
Ülkeden hadi gidin dediğimizde hepimizi kıtır kıtır kesecekler. Ülkeye hepsi silahla giriyor. İşimiz yaş.

Ee böyle başka ülkelerde bile vatandaşlık almak için en az 5 yıl ülkede kalman gerekiyor ama Türkiye'de öyle mi? Tabii ki değil :D ver parayı al sana artık Türk vatandaşısın bu aralar uyuz hastalığı çoğaldı kimlerden çıktığını söyleyeyim tabii ki Afgan'lardan adamlarda hijyen diye bir şey yok 0 bütün hastalıkları alıp buraya getiriyor pislikler.

böyle birisi nasıl hala sosyalde durabiliyor?

Mesajın ön kısmını neden alıntılamadın?

Ne yazdığım orta da küfür yok hakaret yok yanlış bir şey yok? Kendi düşüncemi yazamıyacağım galiba? Bu Afgan ve Pakistanlı sorunu çok uzundur zamandır var. Ama özellikle 5-6 aydır. Belli linkler ve hesaplar üstünden paylaşılan videolar bana şüpheli geliyor bunu söylemek neden yanlış olsun? İçlerin de gerçek videolar evet var en ağır şekilde cezalandırılsınlar bunu inkar eden yok. Ama fake videolar da var diyorum. Sırf kaşımak için oluşturulmuş Türkiye'de bile geçmeyenleri başlığını değiştirip yayıyorlar.

Mesela geçenler de bir tanesi çıktı şeriaat getireceğiz kafa keseceğiz gibisinden bir yazı yazıp eli silahlı sakallı bir resim koymuş. IP üstünden bir yakaladılar adam başkası çıktı. Sırf ortalık kızışsın diye fake paylaşım yapmış. Veya iki Türk kavga ediyor Afganlar birbirine girdi diye yayılıyor sosyal medya da veya bir Türk birini öldürüyor Afganlar Pakistanlılar gene can aldı gibi atıyorlar sosyal medyaya. Mesela son olarak bu alışveriş merkezin de kızı taciz eden vardı hani telefonunu kırdı kız çok gündem oldu. O olayda öyle yayıldı sosyal medya da ama sonra ABD vatandaşı Ürdün'lü turist çıktı adam. Bunlara benim lafım.

Yanlış biliyorsunuz.

Pakistanlı veya Afganistanlı için kimse para flan vermiyor vermez de zaten. O sizin dediğiniz sığınmacı statüsü alan Suriyeliler için geçerli olan mali destek. O para da istihdam sağlama için verilmiyor zaten.
Pakistanlı ve Afganistanlılar arasından Suriyelileri direkt ayıklamıyorum. Benim için hepsi işgalci. 🙂 Bu konuda farklı düşünebilirsin. Daha 3 sene önce Cumhurbaşkanı Avrupa'yı sınır kapılarını Suriyelilere açmakla göz dağı vermedi mi? Hani kapımızın açık olduğu, ev sahipliği yapmaya devam ettiğimiz Suriyeliler. Aynı cümleleri aynı Cumhurbaşkanı kullandı. Yani bahsettiğin mali destek hikaye. Bu para Suriyelileri Avrupa'ya salmayalım diye veriliyor. Bu para sözde Suriyelilerin ülkeye entegre etme, barınma, iş kolu, sağlık ve eğitim harcamalarına gidiyor. Herkes biliyordur ki hükümetin bu paradan çıkarı olmazsa Suriyelilere sümüğünü atmaz. Yanlış biliyorsam yine düzeltirsin.

Mesajın ön kısmını neden alıntılamadın?

Ne yazdığım orta da küfür yok hakaret yok yanlış bir şey yok? Kendi düşüncemi yazamıyacağım galiba? Bu Afgan ve Pakistanlı sorunu çok uzundur zamandır var. Ama özellikle 5-6 aydır. Belli linkler ve hesaplar üstünden paylaşılan videolar bana şüpheli geliyor bunu söylemek neden yanlış olsun? İçlerin de gerçek videolar evet var en ağır şekilde cezalandırılsınlar bunu inkar eden yok. Ama fake videolar da var diyorum. Sırf kaşımak için oluşturulmuş Türkiye'de bile geçmeyenleri başlığını değiştirip yayıyorlar.

Mesela geçenler de bir tanesi çıktı şeriaat getireceğiz kafa keseceğiz gibisinden bir yazı yazıp eli silahlı sakallı bir resim koymuş. IP üstünden bir yakaladılar adam başkası çıktı. Sırf ortalık kızışsın diye fake paylaşım yapmış. Veya iki Türk kavga ediyor Afganlar birbirine girdi diye yayılıyor sosyal medya da veya bir Türk birini öldürüyor Afganlar Pakistanlılar gene can aldı gibi atıyorlar sosyal medyaya. Mesela son olarak bu alışveriş merkezin de kızı taciz eden vardı hani telefonunu kırdı kız çok gündem oldu. O olayda öyle yayıldı sosyal medya da ama sonra ABD vatandaşı Ürdün'lü turist çıktı adam. Bunlara benim lafım.

Buraya gelen Afgan ve Pakistanlıların büyük bir çoğunluğu genç erkek. Bunlara savaştan, yokluktan yada açlıktan başka bir ülkeye sığınan mülteciler gözüyle bakamayız. Çünkü ailelerini bırakıp geldiler. Amaçları Türkiye üzerinden batıya gitmek. Ama batı bunları almayacağı için bizde kalacaklar.

Bizde kalmaları yakın ve orta vadede büyük bir felaket. Biz, maddi sorunlar yüzünden çocuk yapmayı bırakırken, Suriyeliler bizden fazla üremeye başladı. Yarın bir gün Suriyeli bir belediye başkanı, milletvekili yada bakan görebiliriz.

Gelen Afgan ve Pakistanlıların büyük bir çoğunluğu hayatında kadın görmemiş tipler. Şu an neredeyse tamamı saldıracak kadın-kız-çocuk arıyor.

Hal böyleyken gelen mültecilere iyi gözle bakmak ve onlara kapımızı açmak bu toplumu parçalayacaktır.

Ben sokakta tecavüz edilen, başları taşla ezilip katledilen, etek altı görüntüleri çekilen kadınlar görmek istemiyorum.

Bu yüzden defolup gitsinler.

Buraya gelen Afgan ve pakistanlıların büyük birçoğunluğu genç erkek. Bunlara savaştan, yokluktan ya da açlıktan başka bir ülkeye sığınan mülteciler gözüyle bakamayız. Çünkü ailelerini bırakıp geldiler. Amaçları Türkiye üzerinden batıya gitmek. Ama batı bunları almayacağı için bizde kalacaklar.

Bizde kalmaları yakın ve orta vadede büyük bir felaket. Biz, maddi sorunlar yüzünden çocuk yapmayı bırakırken, suriyeliler bizden fazla üremeye başladı. Yarın bir gün Suriyeli bir belediye başkanı, milletvekili ya da bakan görebiliriz.

Gelen Afgan ve pakistanlıların büyük birçoğunluğu hayatında kadın görmemiş tipler. Şu an neredeyse tamamı saldıracak kadın-kız-çocuk arıyor.

Hal böyleyken gelen mültecilere iyi gözle bakmak ve onlara kapımızı açmak bu toplumu parçalayacaktır.

Ben sokakta tecavüz edilen, başları taşla ezilip katledilen, etek altı görüntüleri çekilen kadınlar görmek istemiyorum.

Bu yüzden defolup gitsinler.

Aynı fikirdeyim dünyada en fazla mülteci barındıran 6. ülkeyiz bizden önde olanlar da nüfusdan dolayı öndeler ve dediğiniz gibi batı onları istemedikleri için buraya sığınıyorlar daha geçen gün okulumda bir Suriyeli multeci bana dava açacağını söyledi yere düşmüştü ben düşürmemiştim dedim ki kanka kalk bir şeyyin yok maç yapıyorduk diyoki seni dava edeceğim ben burada yere düşmüşüm diyor sen umursamıyorsun.
Bunları toplayıp alev silahı ile diri diri yakacaksın kaçarken arkalarından 7.62 mermi ile tarayacaksın yaşayan kalırsa kafasını kesip asacaksın yetti la artık basıp gitsinler kendi ülkelerine hem ülkeye alıyorlar hem de adamları savunuyorlar.

Evet gitmeleri lazım da abartma alevle yakma falan bütün mülteciler mi kötü adam gibi yaşayan efendi çoğu mülteci var onların ne suçu var o terbiyesiz istismarcılar için diyorsan aynı fikirdeyim verceksin mermiyi askere sıkacak hepsine.

Ulan küfür değildir. Ben kimin ne yaptığından bahsetmedim.
Bin yıldır bu ülkede saçma sapan kadın cinayetleri, tecavüzler oluyor zaten.
Türkiye vatandaşı birçok sapık tip var.
Yabancılar yapınca mı ilginç geliyor?
Be adam, zaten kadın cinayetleri olunca fazlasıyla gündem oluyor, millet yeterince bıktı bunlardan, bu kaçıklara laf demek mi sorun oldu şimdi? Ne acayipsin ya?
Bunları toplayıp alev silahı ile diri diri yakacaksın kaçarken arkalarından 7.62 mermi ile tarayacaksın yaşayan kalırsa kafasını kesip asacaksın yetti la artık basıp gitsinler kendi ülkelerine hem ülkeye alıyorlar hem de adamları savunuyorlar.
Hayır hocam hadım edip (malum yeri kesip yani) leş kargalarının arasına bırakıp videoya almak lazım.

Bunları ülkeye alanlar elbet bir gün hepsinin hesabını verecek. Hepinizin yalvardığı günleri bir gün görebiliriz umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı