Ülkeye giren göçmenlerin yeni hedefi kız çocukları!

Benim bildiğim, binlerce insana tecavüz edildi 12 eylül döneminde.
Ve bu tecavüzleri yapanların %80'i Türkiye vatandaşıydı!

Hocam sadece kız çocukları değil yalnız. Erkek çocukları da tacize uğruyor.

Benim belirtiğim gibi her cins ne olursa olsun taciz tacizdir. Maalesef tek mültecilerde değil ülkece cinselliğe açız. Taciz eden kimse kesinlikle bir güzel tecavüz edilip, sokak lincine girmesi lazım bir de hayat boyu işkence yemesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim, binlerce insana tecavüz edildi 12 Eylül döneminde.
Ve bu tecavüzleri yapanların %80'i Türkiye vatandaşıydı!

Ben onu mu diyorum? Her milletin içinde pislik insan var, fakat Araplar ve Pakistanlılar bir başka. Pakistanlılar erkeklere bile tecavüz ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben onu mu diyorum? Her milletin içinde pislik insan var, fakat Araplar ve Pakistanlılar bir başka. Pakistanlılar erkeklere bile tecavüz ediyor.
Bu onların milletiyle ırkıyla ilgili bir sorun değil.
Türkiye vatandaşlarının içinde de bir sürü pislik var?
Sen onları temizle önce bak bakalım ortam nasıl düzeliyor.
30-40 yıldır gericiler çocuk yaşta evliliğe ılımlı bakanlar yönetiyor ülkeyi?

@ÖzkanK Daha dikkatli okuması gereken sensin. Gözümle gördüm diyorum, "onlar da insan" tarzı bir şeyler yazmıştın. Yalan değil mi? Yanlış hatırlıyor da olabilirim belki, pek emin değilim. Eğer öyleyse yanlış hatırlıyorsun de, eyvallah deyip geçeyim.

Son düzenleme:
Hala "ama türkler de tecavüz ediyor" diyorlar. Bunları diyenlerin sokakta "telefonunu çıkar" diyen APK'lı dayılardan farkı yok.
Ben mültecilerdende nefret ediyorum türkler mülteciler bir araya geldi kadına şiddet taciz tecavüzde bir numaralar zaten çok yaşanabilir bir ülkedeyiz şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…