Ülkeye giren göçmenlerin yeni hedefi kız çocukları!

Güzel ülkemin geldiği noktaya bak. İşin kötüsü hükümetle birlikte halkında bir kısmı bu başıboş ne olduğu belirsiz k*pekleri destekliyor.

Türkiye artık düzelecek gibi değil. Atatürk gene gelse zor düzeltir ülkeyi.

Güzel ülkemin geldiği noktaya bak. İşin kötüsü hükümetle birlikte halkında bir kısmı bu başıboş ne olduğu belirsiz k*pekleri destekliyor.
Evet daha geçen aylarda, birkaç başıboş köpek Konya'da Kürt oldukları için insanları katletmişti.
Ülkede desteklenen o kadar çok başıboş köpek var ki, çok haklısın.
İki ayaklı olanlardan bahsediyorum. Dört ayaklı olanlar çok masumlar.

Evet daha geçen aylarda, birkaç başıboş köpek Konya'da kürt oldukları için insanları katletmişti.
Ülkede desteklenen o kadar çok başıboş köpek var ki, çok haklısın.
İki ayaklı olanlardan bahsediyorum. Dört ayaklı olanlar çok masumlar.

Gelmiş Arap sevici. Hadi o zaman Türk halkı içerisinde tacizci tecavüzcü katil var diye senin Arap kardeşlerine ses çıkarmayalım. Ülkenin suç oranı yüksek boş ver biraz da senin Arap kardeşlerin yükseltsin ne gerek var düşürmeye değil mi? Yarın öbürgün varsa karına kızına ablana kardeşine annene teyzene halana vs taciz tecavüz ederlerse de aynı bu tepkiyi ver olur mu?

@ÖzkanK Daha dikkatli okuması gereken sensin. Gözümle gördüm diyorum, "onlar da insan" tarzı bir şeyler yazmıştın. Yalan değil mi? Yanlış hatırlıyor da olabilirim belki, pek emin değilim. Eğer öyleyse yanlış hatırlıyorsun de, eyvallah deyip geçeyim.

Onlar insan değil mi yazmam gerekiyor sizi mutlu etmek için? Bu nasıl bir bakış açısı. Onlar da insan dedim diye şimdi ben Afgan ve Pakistanlı savunucusu Arap sevdalısı mı oldum?

Pakistan nufusu belki 250 milyon. Bizim 3 katımız. Ben olaylara ırk millet din ayrımı yapmadan bakıyorum. Şerefsizliğin dini milleti ırkı olmaz çünkü.

Onlar insan değil mi yazmam gerekiyor sizi mutlu etmek için? Bu nasıl bir bakış açısı. Onlar da insan dedim diye şimdi ben Afgan ve Pakistanlı savunucusu Arap sevdalısı mı oldum?
Evet oldun. İlk mesajında onları ülkemizde istemediğini ve bir nebze Müslümanlığı lekelediklerini, yanlış bir algı yarattıklarını söylemeye çalışmıştın. Sınır dışı edilsinler bile dedin. Şimdi gelip onların koruyuculuğunu yapıyorsun.

Bir dediğin diğer dediğinle uyuşmuyor işte. Bir ordasın, bir burada. Ne demek istediğini bile bilmiyorsun. Olucaksan bir görüşte ol, yarım saat sonra fikrini değiştirme.

Elin Arabının, Pakistanlısının benim ülkeme gelip insanımızı taciz etmeye, rahatsız etmeye hakkı yoktur. Aynısını onların ailesine, bacılarına da yapmak lazım ama bunu yaparsak onlardan farkımız kalmaz. Eğer ki böyle yapıyorlarsa direk sınır dışı edilmeliler, ve insan falan da değiller. İnsan görünümlüler sadece.

Senin gibi doğruları söylemekten çekinmiyorum. Daha dün dediğin şeyi bugün söylememiş gibi davranıyorsun. Bir de beni garipsiyorsun. Allah ıslah etsin.

Son olarak demenle ben mutlu olmuyorum ama doğruları söylemeni isterdim açıkçası. Neyse, Allah'ından bul. İyi günler.

Yazdıklarımı iyi okusanız ben Müslümanlığa saldırılmasını eleştiriyorum.
İnsanları taciz eden, onlara tecavüz eden varlıkları bırakın müslüman olarak kabul etmeyi, onları insan olarak kabul etmeniz bile saçma. Ayrıca kimse müslümanlığa saldırmıyor. Herkes sapıklara saldırıyor. "Ülkeye giren göçmenlerin yeni hedefi kız çocukları!" başlığını siz "Müslümanların yeni hedefi kız çocukları!" diye algıladınız sanırım. Eğer öyle değilse konuyla bu denli alakasız ve taraflı yorum yazmanız imkansız çünkü bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı