- Makaleler
- 1
Şunları görünce deliye dönüyorum, arizona kertenkeleleri. Umarım bir gün benim yanımdakine yaparlar o kamera işini. Üstüne atlamayan da ne olsun.
Çıksın Allah'a şükür emanet dolu yettiği kadar 300-500-1000 geberene kadar indiririm öyle girerim toprağın altına bu milleti ezdirmektense kafam dik ölürüm.
Peki böyle bir olay karşısında diğer ülkelerin görüşü nasıl olacak haberin var mı senin?
Onların çok da umurunda adamlar almıyor bilerek ülkelerine tecavüzcü sapık katil vatandaş akıllılar.
Tamam seni anlıyorum da mültecilerin sayısı az değil? Hepsi bıçaklı silahlı sen vururum keserim diyorsun da o kadar kolay değil.
Ülkenin düze çıkmasını istiyorsan iktidarla uğraş sığınmacılarla değil.Şaka mısın? Biz ülkenin yeniden düzlüğe çıkmasını isteyen insanlarız. Bu mültecilerin başına ne gelirse gelsin yeterince çektik zaten bunlardan. Bir an önce ülkeden gitmeliler.
Hiçbir milletten değilim.
İnsanların medeni olup olmaması milletiyle ilgili değildir. Ya da ırkıyla ilgili değildir.
Ülkenin düze çıkmasını istiyorsan iktidarla uğraş sığınmacılarla değil.
Hiçbir milletten değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.