Ülkeye giren göçmenlerin yeni hedefi kız çocukları!

@495477 hocam çok aldırış etmemek gerek. Türkler de yapıyor diyerekten tecavüz, istismar vs gibi iğrenç şeyleri yasallaştırmaya çalışıyorlar maalesef.
Okuduğunuzu anlamak bi kenara algılamıyorsunuz bile.
Boş boş yorum yapmayın.
Hiçbir mesajda Türkler yazmıyor!
Türkiye vatandaşı insanlar yazıyor.
Bu kadar da kör olmayın.

Suriler bizim için çok önemli. Onlar bizim ekonomimizi hayatta tutuyor öyle söylemeyin.(!)

Madem amacın Türkleri belirtmek değildi neden tecavüzcülerin büyük kısmı Türk vatandaşıydı yazdın? Ya da yanlış anlaşılması ihtimali bu kadar yüksek bir şey yazdıktan sonra insanlar yanlış anlamasın diye kısa da olsa bir açıklama yazmadın?

Milli kimliği ırkı falan filan geride kaldı bunlar ülkeye aldığımız mültecilerin çoğunluğu tecavüzcü ya da hırsız zaten, bu kadar çok olayın olduğu yer de insanların artık ırka göre yargılamaya başlaması gayet normal.

Yazdıklarımı okumadığın çok belli. Ben konu için de zaten ırk fark etmeksizin tecavüzden nefret ediyoruz yazmıştım okuyarak gelseydin keşke. Ayrıca ben hiçbir yerde asalım keselim demedim gitsinler başlarına ne gelirse gelsin dedim.

İşte buna sadece gülerim.
Asıl senin okumadığın belli.
Hiçbir mesajda Türkler yazılmadı.
Ortalığı kendine çekmek için bi yerinden uyduruyorsun işte.
Türkiye vatandaşları yazılıydı her mesajda!
Bin yıldır bu ülkede her türlü pislik olurken ses çıkartmayanlar kalmış Afgan Suriyeli yapınca vatansever kesiliyor.
Boş insanlara özgü bir tutum.

@gregor cemsa seviyeniz de zaten bu kadar oluyor, köşeye sıkışınca hemen hakaret etmek. Biz tepkimizi göstermeseydik manipülenize zaten devam edecektiniz. Biz tepki verince hemen R attın, çok şaşırmadım aslında. Her neyse göz ardı listeme bir adam daha eklenmiş olur, bana fark etmez.

Asıl senin okumadığın belli.
Hiçbir mesajda Türkler yazılmadı.
Ortalığı kendine çekmek için bir yerinden uyduruyorsun işte.
Türkiye vatandaşları yazılıydı her mesajda!
Bin yıldır bu ülkede her türlü pislik olurken ses çıkartmayanlar kalmış Afgan Suriyeli yapınca vatansever kesiliyor.

Oku şu yazdıklarımı da ona göre cevap ver. Amacının Türklerin yaptıklarını örnek gösterip mültecilerin yaptıklarını masumlaştırmak olduğu çok belli. Konuyla bir alakası yokken ülkede yapılanlardan bahsetmen de dediklerimi ispatlar nitelikte. Bir yerlerimden uydurmuyorum ve ortalığı kendime çekmek gibi bir amacım yok fikirlerimi doğru bulan insan beni destekler doğru bulmayan desteklemez.

Ben küçüklüğümden beri ülkemi seven bir insanım mülteciler gelince böyle olmadım.

Böyle sapıklar veya yolda gördüğünü takip edenler kendi halkımızdan da var. En nefret ettiğim insanlar. Ben de 4 defa takip edilmiştim farklı zamanlarda farklı kişiler tarafından.

Ne bileyim, biz gitsinler dediğimizde tüm Arapları, kaçakları yakalım diyorsunuz falan diye bize saldırmıştın da hatta gönderinin tekinde PKK sever bile yapmıştın bizi. Onun için demiştim, madem bir laf diyorsan arkasında dur.

Arkadaşım bundan 110 sene önce bak Ermeniler Osmanlı vatandaşı ve Osmanlı topraklarından gene Osmanlı toprağı olan bir yere göç ettirildiler diye 110 senedir çekmediğimiz sıkıntı yok. Adamların toplasan nufusu şu an bile 2-3 milyon yok ama can sıkıyorlar. Çoğu olaya karışıp bizim işimizi bozabiliyorlar.

Siz öyle körlemesine bakıyorsunuz ki direk kin nefret öldür ile olmaz. Ben de diyorum ki gönderilsinler bir tane bile kaçak kalmasın ama insanı şartlarla insani olanaklar ile yapılsın her şeyi.

Ama siz yakalım yıkalım dövelim sövelim öldürelim tarzı yaklaşıyonuz ve bu saçmalık. Herkesi aynı kefeye koyuyorsunuz bir de. Kendimize düşman yaratmaktan başka hiçbir şey değil bu söylemler. Dünya'da 500 Milyon'dan fazla Arap var. Bazıları çıkıyor bir tane bile Arap sokmayalım ülkeye hepsini atalım diyor. Dünyanın en büyük yatırımcılarından Araplar haberleri yok. Afganistan Pakistan dediğin ülkenin toplam nufusu 300 milyon var. Sürekli nefret kusarak kin kusarak hiçbir şey olmaz. Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri başkasına yapma merakı çok tehlikelidir.

Yarın öbürgün bir benzerini Avrupalılar Türkler için yaparsa konuşmaya söz etmeye hakkımız olsun derdindeyim ben. Ama bazıları insan hakkı uluslar arası sözleşmeler anlaşmalar yasa hukuk flan hiçbir şeyi takmam asarım keserim derdin de halen.

@ÖzkanK Profil resmindeki çocuğun mu? Bir gün sapık bir Afganistanlı onu taciz ettiğinde görürüz Arap sevici olmaya devam edip etmeyeceğini. Senin gibiler mültecilerden de daha tehlikeli, önce kendi içimizdeki çürükleri ayıklamamız lazım.

@ÖzkanK savunduğun kişilerin çoğu böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı