Ülkü Ocakları'na giden var mı?

İleriki yıllarda AB, Ülkü Ocakları'nı terör örgütü listesine almayı planlarken böyle bir hata yapma derim.

Hani bir kere gitmekten bir şey olmaz ama iş ilerlerse veya bir yerlerde ismin geçmeye başlarsa iyi olmaz.
 
İleriki yıllarda ab, ülkü ocakları'nı terör örgütü listesine almayı planlarken böyle bir hata yapma derim.

Hani bir kere gitmekten bir şey olmaz ama iş ilerlerse veya bir yerlerde ismin geçmeye başlarsa iyi olmaz.

El-kaide, işid, taliban, Pkk'dan bile daha terrorizm barındıran tek yer ülkü ocağıdır (!)
 
Bakma sen bu ocağa gidip "havalıyım" ayağına takılıp orda burda sohbet döndürenlere, parti farketmeksizin, tamamen aynı kafada, açık görüşlü olmayan insanların kendisinden olmayan herkese ve her partiye küfür salladığı yerler. Açıkçası bunların asıl amacının senin gibi daha küçük çocukları çocukluktan yetiştirerek kendilerine adam katmak olduğunu düşünüyorum (aslında olay o zaten).
 
@Khamzat

Bence aşırı saçma bir karar. Ama elden bir şey gelmiyor.

Ülkücülerin yurt dışı faaliyetlerini sınırlaması lazım. Ancak pek umursamıyo gibiler. Ayrıca yurt dışında ocaklarında takılıp yasa dışı işlere bulaşan fazla bir kitle olduğunu düşünüyorum.
 
@Khamzat

Bence aşırı saçma bir karar. Ama elden bir şey gelmiyor.

Ülkücülerin yurt dışı faaliyetlerini sınırlaması lazım. Ancak pek umursamıyor gibiler. Ayrıca yurt dışında Ocak'larında takılıp yasa dışı işlere bulaşan fazla bir kitle olduğunu düşünüyorum.

Türklerin Almanyada çetesi olduğunu düşünürsek ülkelerin türkleri engellemesi normal gibi.
 
Ocak falan boş işler. Önce dünya klasiklerini oku sonra Türk Edebiyatını tanı ve çok kıymetli yazarlarımızı oku. Kendine bir film listesi yap dünya tarihine damga vurmuş sinema filmlerini ve dizilerini izle. Klasik müziği sevmeye ve işin matematiğini anlamaya çalış. Müzeleri ziyaret et bir kız arkadaş edin beraber tiyatroya, kitap fuarlarına gidin. Para biriktir yurtdışına gidip farklı kültürler tanı. Beleş çayı bir şekilde her yerde bulursun hatta hiç zahmet etme dünya liderimiz yakın zamanda kafana bir çay atar zaten.
 
Dostum ben de 14 yaşındayım, ben orada tanınan bir arkadaşım ile gittim. Şuanda pek gitmiyorum ama gitsem tanırlar beni ;)
 

Geri
Yukarı