Ülkü Ocakları'na giden var mı?

Siyasi amaçlı gençlik kolları tarzı yerlerde takılmaktan ziyade gerçek arkadaş ortamı ara eğer niyetin arkadaş edinmek ise. Sağı ya da solu yok, bu tür gençlik kolları hareketleri günün sonunda onların istediği kıvama getirme yerleridir. Arkadaş seçiminde ortak siyasi görüş kriterine göre seçersen pusulan şaşar, seni dereden susuz getirirler.
Apolitik bir insan değilim ama bir etğitimci olarak gençlerin yaş itibariyle ihtiyaç ve zaaflarını bilerek, bu tür hem sağdan hem soldan gençlik yapılanmalarından insanları tanıyarak söylüyorum. Amacınız arkadaşlık veya sohbetse başka mecralara bakın.
 
Ülkü Ocakları'na gitmeyi düşünüyorum ancak içeri adım atmaya çekiniyorum. Yaşım 14, yaş sınırı var mı ya da 14 yaşında çocuk var mıdır? Anlaşabileceğim, çay beleş mi bunları anlatacak dürüst birisi var mı?
Hocam orada işinize yarayacak hiçbir şey yok. Ben daha önce gittim ve orada yapılan muhabbetler bile bir daha gitmememe yetti.
 
Bunlar şey değil mi işlerine gelmeyen gazetecilere saldıranlar. Eskiden bilemem ama şuan istisnalar dışında nerede pislik, lafta ülkücü, beyinsiz serseri varsa orada.
 
Bir kere ülkücülerin toplantısına katılmıştım. Ciddi değildim. Nasıl bir yer olduğunu merak etmiştim. Ülkü ocağı sayılır mı, bilmiyorum. Vakit kaybından başka bir şey değil. Hayatınızı bunlara harcamayın.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Önceden de çöplüktü.
Hangi şehirde olduğunuza göre değişir hocam. Önceden ocağa gelen öğretmenler bize ders anlatırdı çok faydaları dokunurdu. 15 yaşındaki çocuğa siyaset aşılamazlardı. Ben şu anda güzel bir işe sahipsem Ocak’ta bana yardımcı olan ağabeylerim sayesindedir. Tabi şimdi hepsi ocağı bıraktılar iktidara yanlayınca.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı