Ümit Özdağ'ın gündeme taşıdığı altın maden faaliyetleri durduruldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha iktidara gelmeden, ülke de ki herkese muhalefeti öğreten kişidir Ümit Özdağ. :)
 
Son düzenleme:
Öyle olsa da bazı olayların unutulmaması lazım. Örnek olarak Suriye de yakılarak şehit edilen askerlerimizi sokağa çıkıp sorsak kaç kişi hatırlıyor veya öyle bir olay olduğunu biliyordur?
Olayları insanlara medya hatırlatır, ama bu olaylar unutuluyorsa bil ki büyük sorun vardır.
 
Daha iktidara gelmeden, ülke de ki herkese muhalefeti öğreten kişidir Ümit Özdağ. :)
2005-2021 yılları arasında vekillik yaptı, bugün ise milletin milliyetçi damarına dokunup, insanları kışkırtması muhalefet olmaz ki hocam.

İki taraf var; birisi Erdoğan tarafı öbür taraf ise Erdoğan karşıtları, böyle iş yürümez.
 
Öğrenir öğrenmez bizzat olay yerine gidip orada konuşma yapmıştı. Gerçekten bu kadar duyulmasında emeği çok büyük. Diğer 6'lı partiye de büyük bir muhalefetlik dersi vermiştir. Tebrik ederim kendisini. Her geçen gün daha da kendisine yakınlaştırıyor beni.
 
Daha iktidara gelmeden, ülke de ki herkese muhalefeti öğreten kişidir ümit özdağ. :)

Her ne kadar bu adamın iktidar olmasını istesem de bunun bir hayalden fazlası olmadığını biliyorum. Fakat bu adam bir şeyleri harekete geçirdiği için bile gözümde değerli. Yani bunu şöyle düşün sen çok fakirsin fakirlikten ölüyorsun benim sana parasal yardım yapma durumum yok ama gidip diğer insanların sana yardım etmesini sağlıyorum, baktığın zaman sana yardım eden kişi/kişiler ben değilim ama diğer insanalr benim sayemde sana yardım etti. İşte bu adamın asıl olayı bu iktidara gelemeyecek ama iktidara gelenin halkın faydasına olan şeyler yapmasını sağlayacak. Şimdi kalkıp iktidara gelmeyecekse niye oy vereceksin diyenler için de şunu söyleyeyim bu adamın oy oranı arttıkça diğer partiler daha tedirdin olup "bu adamla aynı şeyi söyleyelim de bizim seçmen bu adama gitmesin" diye bu adamın icraatlerini kopyalarlar.

CHP de daha önceden mültecileri göndereceklerini söyledi ama hep bir ılımlı hem bir yumuşatılmış uslüp ile söylediler, bazı konularda net ve kesin olmak gerekiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı