Üniversite Askerlik Ertelemesi

Durniş

Decapat
Selam arkadaşlar. Anadolu üniversitesi İlköğretim matematik öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim. e-Devlet'ten bana bu senenin sonunda yoklama kaçağı olacağım hakkında mesaj geldi. Benim üniversite hala güncellememişti erteleme durumunu. Ben de iki gün önce asal askerlik ertelemeden askerliği erteledim ama 2023 yılına kadar ertelemiş. Ben o zaman geldiğinde hala okulda olacağım. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'tan sana mesaj atmışlar bana direkt yoklama kaçağısınız aranıyorsunuz diye mesaj geldi :d hem de adliyenin önünde telefoncu vard yaptırmaya gitmiştim adliyenin içindeydi telefoncu üniversiteyi ara yine sen güncellerler onlar.

Selam arkadaşlar. Anadolu üniversitesi İlköğretim matematik öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim. e-Devlet'ten bana bu senenin sonunda yoklama kaçağı olacağım hakkında mesaj geldi. Benim üniversite hala güncellememişti erteleme durumunu. Ben de iki gün önce asal askerlik ertelemeden askerliği erteledim ama 2023 yılına kadar ertelemiş. Ben o zaman geldiğinde hala okulda olacağım. Ne yapmam gerek?
Üniversite zahmet etmezse erteler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı