Doğuhan_61
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ5 12400F
RX 6750XT
16 GB RAM
512 GB M2 SSD
Sene boyunca YTÜ gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği hedefim vardı ama yeteri kadar çalışamadığım ve sınav anını yönetemediğim için 49k sıralama yaptım ve buraya girmem şu an imkansız. Sonuçlar açıklandıktan sonra bayağı düşündüm ve aslında sene başında koyduğum hedefin sadece öylesine konmuş bir hedef olduğu sonucuna vardım. Sıralamam kötü olduğu için çok fazla düşünecek alternatifim de yok. Bu sene yazacaksam sadece 3 tane alternatif var kafamda: KTÜ eczacılık(rahat çalışma şartları ve para için), Marmara elektrik elektronik ve Marmara makine mühendisliği. Mezuna kalırsam ilgim olduğu için ODTÜ fizik veya İTÜ makine için kalmayı planlıyorum. ODTÜ fizik bölümünden mezun olursam hedeflerimi gerçekleştirmek için çok çalışmam gerektiği için başarısız olmaktan korkuyorum. İTÜ makine yazmak yerine de Marmara makine yazmak cazip geliyor. Ne istediğimi tam olarak bilmiyorum ve eczacılık yazarsam pişman olurum diye korkuyorum. Biliyorum sonuç olarak karar vermesi gereken benim ama kafam çok karışık olduğu için sizden de fikir almak istedim.