Dil okuyorum, defterde düzgün düzenli not tutamadığımı fark ettim ve artık derslerde fazla PDF atmaya başladılar. Bundan dolayı ders çalışmak ve not tutmak için tablet bakıyorum.
Apple markalı iPad 10.9 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MPQ03TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.
Apple markalı iPad 10.9 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MPQ03TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.
Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkürler. Not tutmak için aldığımı özellikle belirttim çünkü kalem de almam gerekiyor. Sanırım Apple iPad'lerle beraber kalem vermiyor, kaleme de baktığımda 3 bin tl civarı. O farkı vermeye değer mi, değmezse başka alternatif var mı?
Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkürler. Not tutmak için aldığımı özellikle belirttim çünkü kalem de almam gerekiyor. Sanırım Apple iPad'lerle beraber kalem vermiyor, kaleme de baktığımda 3 bin tl civarı. O farkı vermeye değer mi, değmezse başka alternatif var mı?
iPad 10'a bulaşma, Air 5 ile aralarındaki fiyat farkının çok üzerinde farklar var, alınacaksa ya iPad 9 ya da iPad Pro 11 alınmalı, ikisinin arası yok.
iPad 10'a bulaşma, Air 5 ile aralarındaki fiyat farkının çok üzerinde farklar var, alınacaksa ya iPad 9 ya da iPad Pro 11 alınmalı, ikisinin arası yok.
Dediğiniz Pro modeline baktım da bütçemi çok aşıyor, bütçem 2. el iPad Air 5'e yetiyor gibi, M1 işlemci olması hoşuma gitti o yüzden sormuştum, şu an 2. el iPad Air'e daha sıcak bakıyorum.
Hocam bana sadece tabletin teknik özellikleri değil, ders çalışmak için lazım olacak uygulamaların çokluğu-çeşitliliği de önemli olacak. Teknik olarak güzel görünüyor ama biraz riskli gibi geldi bana.