Üniversite için 15 bin TL'ye tablet önerisi

kurome

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA Z390 Dark / Intel I9 9900K / Lexar Ares 32 GB 3600mhz DDR4 / EVGA 1080ti FTW3 iCX / EVGA Supernova 1200W P2 / EVGA CLC240 / Xigmatek Elysium
Meslek
Öğrenci
Dil okuyorum, defterde düzgün düzenli not tutamadığımı fark ettim ve artık derslerde fazla PDF atmaya başladılar. Bundan dolayı ders çalışmak ve not tutmak için tablet bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğitim indirimiyle 14 bin liraya alabilirsiniz.
Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkürler. Not tutmak için aldığımı özellikle belirttim çünkü kalem de almam gerekiyor. Sanırım Apple iPad'lerle beraber kalem vermiyor, kaleme de baktığımda 3 bin tl civarı. O farkı vermeye değer mi, değmezse başka alternatif var mı?

Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkürler. Not tutmak için aldığımı özellikle belirttim çünkü kalem de almam gerekiyor. Sanırım Apple iPad'lerle beraber kalem vermiyor, kaleme de baktığımda 3 bin tl civarı. O farkı vermeye değer mi, değmezse başka alternatif var mı?
iPad almaya değer. Kalemi de ucuz yollu başka markalardan ayarlayabilirsiniz. Tek not tutmak amaçsa Apple Pencil olmasa da olur.

Peki başka bir soru sorayım, sizce sıfır iPad 10 mu yoksa ikinci el iPad Air 5 mi?

iPad 10'a bulaşma, Air 5 ile aralarındaki fiyat farkının çok üzerinde farklar var, alınacaksa ya iPad 9 ya da iPad Pro 11 alınmalı, ikisinin arası yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPad 10'a bulaşma, Air 5 ile aralarındaki fiyat farkının çok üzerinde farklar var, alınacaksa ya iPad 9 ya da iPad Pro 11 alınmalı, ikisinin arası yok.
Dediğiniz Pro modeline baktım da bütçemi çok aşıyor, bütçem 2. el iPad Air 5'e yetiyor gibi, M1 işlemci olması hoşuma gitti o yüzden sormuştum, şu an 2. el iPad Air'e daha sıcak bakıyorum.

Google ile işin yoksa MatePad Air'e bak.
Hocam bana sadece tabletin teknik özellikleri değil, ders çalışmak için lazım olacak uygulamaların çokluğu-çeşitliliği de önemli olacak. Teknik olarak güzel görünüyor ama biraz riskli gibi geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı