Üniversite için 21.000 TL'ye kadar oyun laptopu önerisi

Bütçe
21000
Depolama benim için uygun değil ama güzel bir bilgisayar teşekkür ederim.
SSD ilave edebilirsin. Zaten laptop 20K. RAM 500 TL, 500 GB SSD 500-600 TL. Yani bütçen dahilinde tamamlamış oluyorsun eksikleri.
 

İşlemcin ve ekran kartı bir hayli yeter.
 
Hocam merhabalar. Ben bu attığım laptobu kullanıyorum gayet memnunum. sizin bütçeye de uyuyor. Tavsiye ederim, en azından seçeneklerinizden biri olsun bence. Çünkü diğer laptoplara göre çok güncel özellikler barındırıyor. Örneğin DDR5 Ramleri var ve benim bayıldığım sistemde Gen 4 NWMe ssd var. Hızlarıda 7000 - 5000 civarlarında. Wifi 6 var falan gayet güncel. Bir bakın derim.



İşlemcin ve ekran kartı bir hayli yeter.
Vay hocam kullandığım laptobun birebir aynını atmışsınız. Kesinlikle güzel bir öneri 👏👍
 
Hocam merhaba. Ben bu attığım laptopu kullanıyorum gayet memnunum. Sizin bütçeye de uyuyor. Tavsiye ederim, en azından seçeneklerinizden biri olsun bence. Çünkü diğer laptoplara göre çok güncel özellikler barındırıyor. Örneğin DDR5 RAM'leri var ve benim bayıldığım sistemde gen 4 NVMe SSD var. Hızları da 7000 - 5000 civarlarında. Wi-Fi 6 var falan gayet güncel. Bir bakın derim.


Vay hocam kullandığım laptopun birebir aynısını atmışsınız. Kesinlikle güzel bir öneri 👏👍

Sizce bu beni kaç yıl götürür ve oyunlardan aldığın FPS'leri yazar mısınız en çok RDR2 oynamak istiyorum.
 
Sizce bu beni kaç yıl götürür ve oyunlardan aldığın FPS'leri yazar mısınız en çok RDR2 oynamak istiyorum.

Hocam şahsi fikrim 3-4 yıl en az götürür. Hem oyun hem kişisel işler için. Çünkü tüm bileşenleri şu anki güncel versiyonlar. Çok oyunum olmadığı için pek test edemedim ama bu aralar Death Stranding oyununa merak saldım elimde olunca. Şu an bu oyunda 1080p tüm ayarlar Ultra da RTX açık DLSS kalite ayarlarında ortalama 105 FPS'leri görmekteyim. Elimde RDR 2 olmadığı için test edemiyorum maalesef. Bu arada diğer arkadaşın attığı 3060'lı versiyonu sizin için çok daha mantıklı olacaktır. Çünkü siz oyun odaklı kullanacaksınız. Benim kullanımım oyun + güncel işler ama oyunun oranı çok az o sebeple ben 3060 yerine güncel sistem özelliklerine odaklandım ve 3050 Ti li versiyonu aldım. Yoksa 3060'lı versiyonu bende görüp bayağı bir yükselmiştim ona.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı