Üniversite için bölüm önerileri

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
YKS'ye girmeyi düşünüyorum. Yani bu serüvene ilk defa atılıyorum. Doğal olarak tabii ki puanıma göre belli olacak her şey ama mesela hangi bölümün önü açık olabilir? Pek sayısalcı değilim yalan söylemeyeyim. Sözel'den veya eşit ağırlıktan bölüm önerileriniz var mıdır önü açık olan? Bilgisayar üzerine bilgim var. Ona göre de öneri yapabilirsiniz.

Hukuk önermem, torpilin yoksa. Tıp öneririm. Puanın kötüyse de gidip seveceğin bir konuda usta olmanı şiddetle tavsiye ederim.

Yani netleriniz ne durumda? Sayısal harici hiçbir bölümün işe yarayacağını zannetmiyorum açıkçası. Bana kalırsa şu an eşit ağırlık ve sözel bir tek harp okulu kazanmak için okunabilir.

Yine de ihtisat ve işletme gibi bölümleri iyi üniversitelerde okursan iyi bir kariyerin olabilir.

Lojistik Yönetimi, Havacılık Yönetimi, İç Mimarlık

YKS'ye girmeyi düşünüyorum. Yani bu serüvene ilk defa atılıyorum. Doğal olarak tabii ki puanıma göre belli olacak her şey ama mesela hangi bölümün önü açık olabilir? Pek sayısalcı değilim yalan söylemeyeyim. Sözel'den veya eşit ağırlıktan bölüm önerileriniz var mıdır önü açık olan? Bilgisayar üzerine bilgim var. Ona göre de öneri yapabilirsiniz.

Yaşınız kaç?

İktisat, işletme lisans bölümlerini okuyabilirsin.
En çok mezun veren bölüm asla tercih etmeyin. Havacılık yönetimi şimdilerde popülerleşti ancak hala mezun olduktan sonra iş imkanı sunuyor. Ayrıca garanti meslek olarak mezun olduktan sonra 3-4 sene boşta durmayı göze alırsan(belki daha kısa) öğretmenlik en rahatı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı