Üniversite için bölüm önerisi

Magamelaa

Hectopat
Daha fazla  
Üniversitede hukuk gibi kazanması çok zor olmayan, kolay iş imkanı bulabilecek bölüm tavsiyesi gerekiyor, hiçbir bilgim yok araştırıyorum ama çok bilgisizce araştırıyorum, yönetim bilişim sistemleri bölümü istiyorum, iş imkanı var mıdır? Bunun dışında mesela 200-300k gibi sıralamada iş imkanı bulabileceğim bölümler var mıdır?

Yönetim bilişim sistemleri güzel bir bölümdür Uluslararası ilişkiler veya işletme okuyabilirsin ancak bu bölümleri kazanırsan kendini geliştirmen lazım çünkü çok fazla mezun var onların önüne geçmek zorundasın.

Hocam bu sizin kararınız,siz hangisini seviyorsanız,beğeniyorsanız onu seçin.

Peki hocam mesela yönetim bilişim sistemlerini nerede okuduğumuz çok mu önemli, ktü de 100 bin sıralama başka bir üniversite de 10 bin sıralama olabiliyor, bu durum işletme vb. bölümler için bile geçerli, aslında en azından YBS kazanamazsam okuyup herhangi bir yerde işe bulabileceğim bir bölüm var mıydı asıl sorum, verdiğiniz cevap için çok teşekkür ediyorum.

Hocam bu sizin kararınız, siz hangisini seviyorsanız, beğeniyorsanız onu seçin.

Hocam bir bilgim yok ki sadece YBS kazanamazsam herhangi bir yerde kolay iş bulabileceğim bir bölüm var mı onu merak ediyorum.

Hızlı yazı yazabiliyorsan katiplik düşünebilirsin katiplik için de adalet okuyabilirsin. Adalet mezunlarına öncelik tanınıyor.

Bilgisayar klavyesinden bahsediyorsanız bayağı hızlı yazabiliyorum fakat kalemle yazarken yazım bayağı kötü ve çok da hızlı yazmıyorum.

Bahsettiğim bölümlere de göz atmanızı tavsiye ederim katiplik bilgisayar üzerinden yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…