Üniversite için bölüm önerisi

gobasekin

Femtopat
Daha fazla  
EA öğrencisiyim ve 11'e gidiyorum. YKS'ye 1 sene kaldı PC mühendisliği istiyorum ama EA olunca zor oluyor. Ne yapmalıyım ya da hedef mi değiştirmeliyim?

EA öğrencisiyim ve 11'e gidiyorum. YKS'ye 1 sene kaldı PC mühendisliği istiyorum ama EA olunca zor oluyor. Ne yapmalıyım ya da hedef mi değiştirmeliyim?

Mühendislik için sayısaldan 100k aşağısında yapman lazım. Easın ters düşüyorsun. Senin isteğin ve hedefin ne?

Yönetim Bilişim Sistemleri denen bölümün İşletme bölümünden farkı yok hatta gidin İşletme okuyun daha iyi olur. Size tavsiyem tercihlerde Yapay Zeka bölümlerinden iki veya dört yıllık yapıştırın gitsin.. AI Sektörüne tüm dünyada talep var ve yetişmiş personel bulunamıyor. Bilgisayar Mühendisliği felan okumayın. Okumuş olanlar bile Yapay Zeka okumak için yeniden üniversitelere başvuruyorlar. Bu sene çok büyük ihtimalle Bilgisayar Mühendisliği Yazılım Mühendisliği gibi bölümlerde ciddi düşüşler olacak. Artık insanlar para kazanmanın derdine düşmüş ve şuan boşlukta olan sektörlerden birisi Yapay Zeka..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı