Üniversite için Eskişehir vs Antalya

424264

Hectopat
Selam arkadaşlar, sizden birkaç tavsiye almak istiyorum. Ben ve 2 arkadaşım aynı şehirde okumak istiyoruz hem maddi açıdan kolaylık olsun diye hem de yabancı bir yer olacağı için birbirimize destek çıkmak istiyoruz. 2024 YKS girdik ve mezuna kaldık şu an netlerimiz gayet iyi. Hedef olarak 2 şehir belirledik Eskişehir ve Antalya, bir kişi bilgisayar mühendisliği yazacak diğer ikisi diş hekimliği yazmayı düşünüyor. Bu iki şehir için internette ve ChatGPT'de biraz araştırma yaptım. ChatGPT yazdıklarını aşağıya bırakıyorum. Estü, ogü ve Akdeniz üniversitelerinde öğrenim gören veya görmüş arkadaşlarım varsa beni bilgilendirebilirse sevinirim. Bu arada maddi durum olarak çok iyi seviyede değiliz bunu da göz önünde bulundurursanız seviniriz şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2024-10-12_183307_chatgpt.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-10-12_183307_chatgpt.com.png
    80 KB · Görüntüleme: 62
  • Opera Anlık Görüntü_2024-10-12_183241_chatgpt.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-10-12_183241_chatgpt.com.png
    70,5 KB · Görüntüleme: 57
Selam arkadaşlar, sizden birkaç tavsiye almak istiyorum. Ben ve 2 arkadaşım aynı şehirde okumak istiyoruz hem maddi açıdan kolaylık olsun diye hem de yabancı bir yer olacağı için birbirimize destek çıkmak istiyoruz. 2024 YKS girdik ve mezuna kaldık şu an netlerimiz gayet iyi. Hedef olarak 2 şehir belirledik Eskişehir ve Antalya, bir kişi bilgisayar mühendisliği yazacak diğer ikisi diş hekimliği yazmayı düşünüyor. Bu iki şehir için internette ve ChatGPT'de biraz araştırma yaptım. ChatGPT yazdıklarını aşağıya bırakıyorum. Estü, ogü ve Akdeniz üniversitelerinde öğrenim gören veya görmüş arkadaşlarım varsa beni bilgilendirebilirse sevinirim. Bu arada maddi durum olarak çok iyi seviyede değiliz bunu da göz önünde bulundurursanız seviniriz şimdiden teşekkürler.

Eskişehir daha uygun gibime geliyor. Maddi olarak Antalya kadar zorlanmazsınız diye düşünüyorum.

Antalya'da yaşayan birisi olarak, eğer Antalya'yı tercih edecek olursanız emin olun çok şanslı bir gençlik geçireceksiniz. Maddi açıdan birazcık zorlasa da büyükşehirin vb. burs programıyla ve uğraşla maddi açıdan birşeyler yapabileceğinizi düşünüyorum. Eğer gidip birazcık gezme ve maddi inceleme yapma şansınız varsa bu şansı kullanın derim.

Eğitimime odaklanmak istiyorum diyorsanız Eskişehir Antalya'da adamın başında biri durmazsa hemen bozulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı