Üniversite için laptop önerisi

3-4 saat fazla bir süre. Direkt olarak bu modellerin kaç saat kullanılabildiği belli mi peki?
7435HS için 2, 7640HS için 5-6 saat tahmin ediyorum ama kesin bir şey demek zor.

Tamamdır teşekkürler; bu fiyatlara daha iyisi yok sanırım, değil mi? Eğer yoksa direkt alacağım, acil lazım çünkü.
Ben görmedim yani, gören varsa atıyor zaten.

Ben görmedim yani, gören varsa atıyor zaten.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Pil ömrü önemliyse:
Pek de önemli değilse ve ekran daha önemliyse:
Hocam bir şey daha soracağım; r7 7435hs olan benim attığım 12450hx olandan daha iyi değil mi?

@SerdarT35

Son düzenleme:
Hocam bir şey daha soracağım; r7 7435hs olan benim attığım 12450hx olandan daha iyi değil mi?
7435HS daha güçlü ama pil süresi daha düşük. 12450HX'in de pil süresi pek iyi değil.

7435hs de entegre gpu yok 12450hx te var ve bu yönden iyi diyorlar doğru mudur?
Ondan dolayı 7435HS'nin pil süresi daha kötü fakat 12450HX'in de watt değeri yüksek olduğundan o da 7640HS'ye karşı daha iyi performans gösteremiyor.

Ondan dolayı 7435HS'nin pil süresi daha kötü fakat 12450HX'in de watt değeri yüksek olduğundan o da 7640HS'ye karşı daha iyi performans gösteremiyor.

Anladım hocam, peki sonuç olarak hangisini önerirsiniz; yani oyun oynamayacağım zaman direkt olarak 4060'ı kullanacak ve boşa enerji harcayacak.

Hocam peki aradaki fiyat farkını verip şunu almak mantıklı mı?

@SerdarT35

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı