Üniversite için powerbank almak mantıklı mı?

813383

Picopat
Merhaba gerek seyahat için olsun gerek her an için acil durumlarda lazım olur diye düşünüyorum, şehir dışında okuyacağım. Sizce powerbank almak mantıklı mı? Yanımda ekstradan 1 telefon ne olur ne olmaz bir de tablet almayı düşünüyorum. Sizce powerbank almak mantıklı mı? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet mantıklı eskiden 10.000mh bir powerbank kullanıyordum ama şu an büyük ihtimalle daha büyük bataryası olan bir powerbank daha fazla işinize yarayacaktır.

Olayın çölle bir alakası yok her türlü durumda lazım olabilir.
Şaka bir yana lazım olabilir ama biraz kullanınca çabuk eskiyorlar ve durduğu yerde performans kaybediyorlar. 6 ay önce aldığım 10000 lik full dolduruyorum 7000 lik telefonumu dörtte birini anca dolduruyor. Büyük alırsanız taşıması dert hemen şarj olmuyorlar orası ayrı dert. Demek istediğim telefonun bataryasını değiştirmek daha iyi.

Şaka bir yana lazım olabilir ama biraz kullanınca çabuk eskiyorlar ve durduğu yerde performans kaybediyorlar. 6 ay önce aldığım 10000'lik Full dolduruyorum 7000'lik telefonumu dörtte birini anca dolduruyor. Büyük alırsanız taşıması dert hemen şarj olmuyorlar orası ayrı dert. Demek istediğim telefonun bataryasını değiştirmek daha iyi.

Ben 30klık düşündüm de o da çok abartı geldi hocam taşıması da ayrı dert 20k alabilirim belki 30k 20kdan daha ucuzdu baktığımda.

Merhaba gerek seyahat için olsun gerek her an için acil durumlarda lazım olur diye düşünüyorum, şehir dışında okuyacağım. Sizce powerbank almak mantıklı mı? Yanımda ekstradan 1 telefon ne olur ne olmaz bir de tablet almayı düşünüyorum. Sizce powerbank almak mantıklı mı? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Almanızı öneriyorum. 10.000mah veya 20.000 mah mantıklı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı