Üniversite için tablet mi laptop mu alınmalı?

haset

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene kendi şehrimde üniversite okuyacağım ve bunun için tablet ya da laptop almak istiyorum. Bir tane masaüstü bilgisayarım var. Sizce 15 bin TL'ye Samsung S9 FE Plus mı yoksa 10 bin daha koyup üniversite için bir laptop almak mı daha mantıklı olur? Ya da önerebileceğiniz başka tabletler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene kendi şehrimde üniversite okuyacağım ve bunun için tablet ya da laptop almak istiyorum. Bir tane masaüstü bilgisayarım var. Sizce 15 bin TL'ye Samsung S9 FE Plus mı yoksa 10 bin daha koyup üniversite için bir laptop almak mı daha mantıklı olur? Ya da önerebileceğiniz başka tabletler var mı?

Laptop almak daha mantıklı.

Ne için kullanacaksın o da önemli. Bende laptop pek de gerekli olmadı. Şimdi de yüksek lisans yapıyorum. Tez araştırmalar için de herkes laptop alıyor ama ben masaüstü alacağım mesela. Laptopun bir yerlere taşınabilmesi dışında bir avantajı yok gibi geliyor bana. Bu yıl kpss için falan s7fe aldım ben de. Kütüphaneye götürmek için iyi oldu. Laptopu sürekli taşımak bir yerden sonra yoruyor.

Ne için kullanacaksın o da önemli. Bende laptop pek de gerekli olmadı. Şimdi de yüksek lisans yapıyorum. Tez araştırmalar için de herkes laptop alıyor ama ben masaüstü alacağım mesela. Laptopun bir yerlere taşınabilmesi dışında bir avantajı yok gibi geliyor bana. Bu yıl KPSS için falan s7FE aldım ben de. Kütüphaneye götürmek için iyi oldu. Laptopu sürekli taşımak bir yerden sonra yoruyor.

Yani sadece ders not ve film YouTube tarzı şeylerde kullanacağım oyun oynamam onlarda aklımda M1 çipli MacBook vardı ama ekstradan 10 bin vermek mantıklı mı onu tam anlayamadım onun için sormuştum.

Film, youtube falan diyorsan tablet daha kullanışlı. Sunum
Yani sadece ders not ve film YouTube tarzı şeylerde kullanacağım oyun oynamam onlarda aklımda M1 çipli MacBook vardı ama ekstradan 10 bin vermek mantıklı mı onu tam anlayamadım onun için sormuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı