cnhsync Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #11 793692 dedi: Oyun oynanmayacaksa alınabilir. TN panele sahip olması kötü maalesef. Genişletmek için tıkla... Pekala yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Biraz daha bilgisayar araştırıp öyle almak en mantıklısı sanırım. İyi geceler diliyorum.
793692 dedi: Oyun oynanmayacaksa alınabilir. TN panele sahip olması kötü maalesef. Genişletmek için tıkla... Pekala yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Biraz daha bilgisayar araştırıp öyle almak en mantıklısı sanırım. İyi geceler diliyorum.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 29 Ağustos 2024 #12 cnhsync dedi: Pekala yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Biraz daha bilgisayar araştırıp öyle almak en mantıklısı sanırım. İyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam. En iyisini bulacağınıza eminim.
cnhsync dedi: Pekala yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Biraz daha bilgisayar araştırıp öyle almak en mantıklısı sanırım. İyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla... İyi geceler hocam. En iyisini bulacağınıza eminim.