Üniversite kaydı silmiyor

honktonkman

Decapat
Merhaba bu sene YKS ile yeni bir üniversiteye yerleştim ama halihazırda kayıtlı olduğum üniversite kayıt silmeyi çok uzattığı için silemiyorum. Önce ayın 2'sinde sileceğiz dediler bugün de aynı şekilde bugün hallolur dediler. Ama bugün de silinmedi. E-kayıtlar bitti 2 gün içinde silmezlerse kayıt yapamayacağım. Yarın üniversiteye gidip tekrardan söylemeyi düşünüyorum ama yine silmezlerse ne yapacağım bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Hocam gidin bastırın öğrenci işlerine buradan olacak iş değil.
Yüz yüze gidin mahkemelik oluruz diye korkutun edin hala işleme almazlarsa. Hakkınızı yiyecekler, olacak iş değil.
Hocam gideceğim ve kayıt silinene kadar çıkmayacağım odalarından. Zaten bir şey yaptıkları yok ve 1 haftadır kayıt silemediler. 2 gün içinde silmezlerse 1 yılım boşa gidecek.

Hocam gideceğim ve kayıt silinene kadar çıkmayacağım odalarından. Zaten bir şey yaptıkları yok ve 1 haftadır kayıt silemediler. 2 gün içinde silmezlerse 1 yılım boşa gidecek.

Kaydı silene kadar konuşmayı bırakmayın ve oradan ayrılmayın. Çirkef insan sever onlar.

Hocam gerekirse polisi arayın rica edin kaç gündür bekletiliyorum şikayet dilekçe falan tutmak istiyorum deyin. Gerekirse polis eşliğinde girin. Gerçekten abartı gibi gözükebilir ama net bir sonuç doğurur. Bu arada dünyadaki tüm üniversitelerin öğrenci işleri neden bu kadar kıl işini bilmez boş insanlar anlayamıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın okula gidiyorum hocam silinene kadar kapılarında bekleyeceğim. Sırf bunların üşengeçliği yüzünden 1 senem gidiyor.

Yarın okula gidiyorum hocam silinene kadar kapılarında bekleyeceğim. Sırf bunların üşengeçliği yüzünden 1 senem gidiyor.
İşlemi tamamlattırana kadar orada bekleyin. İşlemi tamamladıklarını söylerlerse YÖKSİS veya E-devlet üzerinden öğrencilik kaydınızın düşüp düşmediğine bakın. Sisteme hemen yansıması gerekiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…