Üniversite mailine girerken Authenticator uygulamasından kod istiyor

Vancheirr

Decapat
Daha fazla  
Outlook'den üniversite mailine girmeye çalışıyorum Authenticator uygulamasına kod gönderiyor fakat bu uygulamaya giriş yapamıyorum. Bu uygulamada hesap açmaya çalışınca da aynı fotoğraftaki gibi ekran gelip Authenticator uygulamasına kod gönderip oturum açma isteği yolluyor.

1696023807013.png

Oturum açmaya çalıştığınız zaman bu uygulama üzerinden sizlere ekranda belirtilen sayıyı tuşlamanız isteniyor, bu uygulamayı indirip giriş yaptıktan sonra tekrardan bilgisayar üzerinden giriş yapmayı deneyin.

Outlook'den üniversite mailine girmeye çalışıyorum Authenticator uygulamasına kod gönderiyor fakat bu uygulamaya giriş yapamıyorum. Bu uygulamada hesap açmaya çalışınca da aynı fotoğraftaki gibi ekran gelip Authenticator uygulamasına kod gönderip oturum açma isteği yolluyor.

Eki Görüntüle 1961965
Kullanamıyorum'a basınca telefona sms gönderiyordu sanırım.

Oturum açmaya çalıştığınız zaman bu uygulama üzerinden sizlere ekranda belirtilen sayıyı tuşlamanız isteniyor, bu uygulamayı indirip giriş yaptıktan sonra tekrardan bilgisayar üzerinden giriş yapmayı deneyin.

Uygulamadan hesap eklemeye çalışınca da aynı fotodaki gibi ekran geliyor.

Kullanamıyorum'a basınca telefona SMS gönderiyordu sanırım.

Kullanamıyoruma tıkladım 2 seçenek geldi ve ikisinde de uygulaamdan kod veya onay istiyor.

"Şu anda Microsoft authenticator uygulamasını kullanamıyorum" yazısına basınca sizleri hangi ekrana aktarıyor peki?

1696108001359.png

Alttaki kod butonuna basınca da "mobil cihazınızdaki Microsoft authenticator uygulamasında görüntülenen kodu girin" yazısı çıkıyor fakat uygulamadan hesabıma giremiyorum.

Kullanamıyoruma tıkladım 2 seçenek geldi ve ikisinde de uygulaamdan kod veya onay istiyor.

Eki Görüntüle 1963301

Alttaki kod butonuna basınca da "mobil cihazınızdaki Microsoft authenticator uygulamasında görüntülenen kodu girin" yazısı çıkıyor fakat uygulamadan hesabıma giremiyorum.

Çözdünüz mü acaba bende de aynı sorun var da.

Çözdüm. Üniversitemin sorun çözme kısmına girerek oradan üniversitedeki sorumluya yazdım ve Outlook'umu sıfırladılar.

Teşekkürler ben de öyle yaptım geçen gün düzeldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı