UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.745 Çözümler 6 27 Ekim 2023 #21 Bravdo dedi: Hocam benim babam batıda yaptı ben doğuda mı yapacağım? Genişletmek için tıkla... Dedeniz veya abiniz varsa nerede yaptı?
Bravdo dedi: Hocam benim babam batıda yaptı ben doğuda mı yapacağım? Genişletmek için tıkla... Dedeniz veya abiniz varsa nerede yaptı?
Bravdo Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 562 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #22 UcanMuz dedi: Dedeniz veya abiniz varsa nerede yaptı? Genişletmek için tıkla... Abim yok dedemin nerede yaptığını bilmiyorum hiç sormadım babama. Bravdo dedi: Abim yok dedemin nerede yaptığını bilmiyorum hiç sormadım babama. Genişletmek için tıkla... UcanMuz dedi: Dedeniz veya abiniz varsa nerede yaptı? Genişletmek için tıkla... Sordum babama dedem Kütahya'da yapmış askerliğini. Son düzenleme: 29 Ekim 2023
UcanMuz dedi: Dedeniz veya abiniz varsa nerede yaptı? Genişletmek için tıkla... Abim yok dedemin nerede yaptığını bilmiyorum hiç sormadım babama. Bravdo dedi: Abim yok dedemin nerede yaptığını bilmiyorum hiç sormadım babama. Genişletmek için tıkla... UcanMuz dedi: Dedeniz veya abiniz varsa nerede yaptı? Genişletmek için tıkla... Sordum babama dedem Kütahya'da yapmış askerliğini.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 28 Kasım 2023 #23 UcanMuz dedi: Lise mezunu olmayanlar rütbe atlamıyor sadece bir zamanlığına. Lise üniversite hiç bir farkı yok. Bu arada baban ve deden batıda yaptıysa geçmiş olsun. Benim gibi düştün doğuya. Genişletmek için tıkla... Hocam, Babam Kktc'de yaptı bana da mı doğu çıkar?
UcanMuz dedi: Lise mezunu olmayanlar rütbe atlamıyor sadece bir zamanlığına. Lise üniversite hiç bir farkı yok. Bu arada baban ve deden batıda yaptıysa geçmiş olsun. Benim gibi düştün doğuya. Genişletmek için tıkla... Hocam, Babam Kktc'de yaptı bana da mı doğu çıkar?
D draxy0 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #24 tristessehivernale dedi: @Eraycmk evin tek erkeği, ailenin tek çocuğu olarak 2 ülkenin sınırında, sınır bölüğündeydim. O gibi şeyler yok artık. Genişletmek için tıkla... Reis sen yetkili bir abiye benziyorsun askerde havacı karacı denizci nasıl seçilir?
tristessehivernale dedi: @Eraycmk evin tek erkeği, ailenin tek çocuğu olarak 2 ülkenin sınırında, sınır bölüğündeydim. O gibi şeyler yok artık. Genişletmek için tıkla... Reis sen yetkili bir abiye benziyorsun askerde havacı karacı denizci nasıl seçilir?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.043 Makaleler 63 Çözümler 171 19 Mayıs 2024 #25 Seçemezsin.