Üniversite mühendislik bölümü için laptop şart mı?

corollad4d

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversite evime 3 4 km uzaklıkta ama bende masaüstü bilgisayar var, laptop illaki gerekli mi? (mühendislik düşünüyorum)

Bölüm ne bilmiyorum ama mühendisliklerin çoğunda yazılım dersleri olduğu için gerekir. Sonuçta kağıt kalemle çalışmayacaksın programlama derslerini. Eğer oyun vs. oynamıyorsan al adamakıllı bir laptop bence. Hem dışarıda kafede vs. oturup işini yapabilirsin çok güzel bir şey bence.

Tamamdır uğur dündar sağ olasın

Özellikle 1-2. sınıfta çok şart değil. Çünkü ağırlıklı dersleriniz mat fizik olacak. Okulun imkanı varsa onun bilgisayarlarını kullanabilirsiniz kullanmanız gereken derslerde. Ama avantajı olur tabi ki. Örneğin bir lab ödevine derste başladığınızda direkt alıp bilgisayarınızda başlayıp evde devam edebilirsiniz. Ya da sınav dönemi kütüphanede vs götürüp istediğiniz gibi çalışabilirsiniz. Bilgisayar mühendisliği düşünüyorsanız 3-4. sınıfta artık daha fazla gerekiyor çünkü derslerde programlama yaptığınız da oluyor. Yine bu durumda da okul size bilgisayar sağlamalı fakat kendi bilgisayarınız kadar rahat olmaz %99. Şart değil hele ilk 2 sene çok gerekmiyor bile bence. Ama sonrası için olursa çok iyi olur. Olmazsa da okunmaz diyemem

Yok otomotiv mühendisliği düşünüyorum onun içinde mi fazla gerekli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…