XSamurai Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 245 1 Kasım 2023 #1 andasanvalsanmod dedi: 1- Okunabiliyor. Gerekli şartlar için bkz. google 2- Örgün programa devam ederken açıktan okunmuyor. Tam olarak 2 lisans ya da 2 önlisans okunmuyor. 3-Açıktan bilgisayar mühendisliği programı yok. Genişletmek için tıkla... Bir de üniversite dondurma olayı varmış. O nasıl oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2023
andasanvalsanmod dedi: 1- Okunabiliyor. Gerekli şartlar için bkz. google 2- Örgün programa devam ederken açıktan okunmuyor. Tam olarak 2 lisans ya da 2 önlisans okunmuyor. 3-Açıktan bilgisayar mühendisliği programı yok. Genişletmek için tıkla... Bir de üniversite dondurma olayı varmış. O nasıl oluyor?
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 3 Kasım 2023 #2 Öğrenci işlerine gidip ne yapman lazım diye sorabilirsin. Her okul aynı şekilde işlemiyor. Benim okulumda OBS üzerinden talep oluşturabiliyorum.
Öğrenci işlerine gidip ne yapman lazım diye sorabilirsin. Her okul aynı şekilde işlemiyor. Benim okulumda OBS üzerinden talep oluşturabiliyorum.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 3 Kasım 2023 #3 KUSIS'te Üniversite Yönetim Kurulu'na hitaben bir dilekçe yazmalısın.