O paraya S10+ almak resmen delilik olur.benim önerim yazıcı değil Tab S10+ alman olur kalemi ile birlikte iPad'den daha rahat bir şekilde not alabilirsin.
arkadaşımızın bütçesi ne durumda ama bilmiyorum ki, sadece ipad mi yoksa s10+ mı diye sormuş ben genel olarak Samsung tab serisinden memnun olduğum için s10+ önerdimO paraya S10+ almak resmen delilik olur.
Hocam S10 serisinde şuan sadece Ultra var onunda başlangıç fiyatı 45.000 TL. Bu fiyata İPad Pro varken Dimentsy almak çılgınlık resmen.arkadaşımızın bütçesi ne durumda ama bilmiyorum ki, sadece ipad mi yoksa s10+ mı diye sormuş ben genel olarak Samsung tab serisinden memnun olduğum için s10+ önerdim
hocam benim kardeşim s9fe+ kullanıyor ürünün performansı fiyatına göre mükemmel arkadaş isterse ona da göz atabilir, bütçesi yeter ise yanına yazıcıda alabilirHocam S10 serisinde şuan sadece Ultra var onunda başlangıç fiyatı 45.000 TL. Bu fiyata İPad Pro varken Dimentsy almak çılgınlık resmen.
Düzeltme : S10+ 33.000 TL civarında çıkmış.
Ne şekilde çalışmayı sevdiğinize bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.