Üniversite önerisi

LXYEAN1

Hectopat
Makaleler
3
Siz olsanız hangi üniversiteyi tercih edersiniz ya da yazdıklarım içinde gittiğiniz bir üniversite varsa genel olarak özelliklerinden bahsederseniz sevinirim.(yazacağım üniversitelerin hepsi aynı bölüm ve hepsi geçen sene son yerleşen kişiye göre baktığım zaman gidebiliyorum yazdıklarım arasından en yüksek olan Ege Üniversitesi ve oda geçen sene yerleşen son kişiden yaklaşık 60bin daha iyi bir sıralama yapmışım.)

Akdeniz Üniversitesi,
Ankara Üniversitesi,
Bursa Uludağ Üniversitesi,
Dokuz Eylül Üniversitesi,
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi,
Kocaeli Üniversitesi,
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi,
Mersin Üniversitesi,
Ondokuz mayıs Üniversitesi,

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bölüm hakkında da bilgi verirsen daha detaylı cevap alabilrsin bence. Muğla'yı önermem genel olarak Muğla merkez çok turistik bir yer olmasa da ilçelerinin yüksek fiyatları Muğla'ya da yansıyor. Öğrenci dostu bir şehir değil. Kampüs de dağ başında.

Elektronik bölümü 2 Yıllık.

İzmir'de yaşayan biri olarak söylüyorum dokuz eylül İzmir'in en iyi üniversitesidir fakat konserdir alemdir vs. barındırmadığı için puan olarak ufak da olsa Ege'nin gerisinde bulunuyor zaman zaman Ege'nin önüne geçtiği bile olmuştur.

İzmir Demokrasi Üniversitesi'nde EEEİngilizce)'ye dikey geçişle geçen sene geldim akademik kadrosu falan iyi de ege gibi sosyal faaliyetleri yok baştan diyeyim bir de hazırlık okucağın yer tam olarak Merkez'e yakın bir köy'de orası tam saçmalık avantajlarını ve dezavantajlarını saydım karar senin fikir olsun diye söyledim.

Ege kadar abartılan eğitimi,sistemi leş bir üniversite yok hem Ege'de eğitim gören arkadaşlarım söylüyor hem eski hocalarım hatta celal bayar = ege diyen hocam vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…