Üniversite okunmalı mı?

Sizce şimdiden yazılımı ogrenmeye başlayayım mı? Bir de yapay zeka falan bu meslekleri götürecekmiş ondan korkuyorum.

Sizce şimdiden yazılımı ogrenmeye başlayayım mı? Bir de yapay zeka falan bu meslekleri götürecekmiş ondan korkuyorum.

Gir kargo işine iyi para var arabayla dağıtım yaparsın aylık şu an 40 bin TL maaşı var

Yok tam tersine gelecekte hiç bilmediğimiz meslekler bile çıkacak günümüzün gençlerinin çoğunun gelecekteki işi belli değil öyle düşün.

Gemi mühendisliği diye bir bölüm yok. Gemi makineleri işletme mühendisliği, gemi inşaatı ve gemi makineleri mühendisliği, deniz ulaştırma işletme mühendisliği bölümleri var. Hangisini istediğinize söylenecek şeyler değişir.

Biliyorum gemi mühendisliği olmadığını kısa yazayım diye öyle yazdım deniz ulaştırma işletme mühendisliği istiyorum üniversite de boş zamanımız oluyor mu duim okursak.

Biliyorum gemi mühendisliği olmadığını kısa yazayım diye öyle yazdım deniz ulaştırma işletme mühendisliği istiyorum üniversite de boş zamanımız oluyor mu duim okursak.
Olur ama açık deniz stajı var okulun 2. ve 4. dönemlerinde 2.5 aylık, 6. dönem de ise 7 aylık staj var. Kuzenim DEÜ mezunu onun öyleydi. Başka okullarda değişkenlik gösterebilir tabi.

Üniversitede boş zaman oluyor mu bilemem. Okuldan okula değişir. Okulun ders programına bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…