- Makaleler
- 1
Maddi durumunuz el veriyorsa ve iyi bir üniversiteyi kazanabilecekseniz evet.
Hangi meslekte olmak istediğinize bağlı eğer ki istediğiniz mesleğe lise mezunu olarak girebiliyorsanız öyle yapın ama üniversite okumanızı gerektiriyorsa üniversitede kendinizi geliştirirsiniz ya da diploma için girebilirsiniz o size kalmış.
Okuduğunuz bölüme göre değişir. Yazılım veya böyle gelişimini sürdürecek meslek okuyorsanız bence üniversitenin okunması şart.
degisir, icinde bulundugun durumu analiz ederek hareket etmen lazim.
4sene çalışsak en azından elimizde 2.5milton TL civarı para oluyor. Yazılım mühendisliği okunur mu?Bu durum bence okuduğun bölüme bağlı biraz.
4sene çalışsak en azından elimizde 2.5milton TL civarı para oluyor. Yazılım mühendisliği okunur mu?
ben yazilim ogrencisiyim, nis bir alt alana yonelirsen okunulabilir ancak ai in cogu temel seviye proje icin muhendis ihtiyacini bitirecegini dusunuyorum ki sadece universitede gorecegin egitim bu kitleye giriyor.4sene çalışsak en azından elimizde 2.5milton TL civarı para oluyor. Yazılım mühendisliği okunur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.