Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum. Derslerim iyi ama sosyal medya da gördüğüm kadarıyla bu sınav zor. O yüzden biraz endişeliyim. Girenler bilgilendirirse sevinirim.
ÖSYM'ye bağlı. Mesela geçen seneki sınav çok kolaydı herkes yüksek netler yaptı fakat bu seneki sınav daha zordu ve herkes zorlandı. Ondan dışında okulda ne öğretiyorlarsa o çıkıyor, MEB kitabını dikkate almakta fayda var.
Sosyal medyada işe yaramaz çalışmayan sırf fav olsun diye her sene aynı twitleri atan ağlak insan dolu. Çalışırsanız zor falan değil. Zor olan şey sınav değil düzenli çalışmak. O da o kadar zor değil. Zor olması da işinize gelir zorsa herkese zor. Eleyicilik artar önemli olan sıralama
Alışırsan mükemmel geçer diye tahmin ediyorum. Twetter eylemcilerine bakma bence. Bütün gün sosyal medyada yaşıyorlar . Çalışınca mükemmel olur. İNŞALLAH
Sosyal medyada herkes mezuna kaldım paylaşımı yapıyorlar. Eylül ayında nedense herkes üniversiteye gidiyorum diye paylaşım yapılıyor. Çalışırsanız kazanırsınız.
Kardeşim ÖSYM zor sormaz ince sorular sorar bol kelime oyunları yapar eğer okuduğunu anlamada problemin yoksa biraz da temelin varsa güzel netler çıkartırsın.
Benim canımı sıkan konu 9. sınıfta ortalamamın düşük olması. Canlı ders yüzünden hiç derse girmedim sınavlarım yüksekti ama sözlüler yüzünden kötü oldu. Bu çok etkiler diye korkuyorum. Yoksa genel olarak ders anlamında iyiyim. 10. sınıf çok iyi geçiyor.
Benim canımı sıkan konu 9. sınıfta ortalamamın düşük olması. Canlı ders yüzünden hiç derse girmedim sınavlarım yüksekti ama sözlüler yüzünden kötü oldu. Bu çok etkiler mi diye korkuyorum. 10. sınıf ise çok iyi geçiyor.