Üniversite sınavı zor mu?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum. Derslerim iyi ama sosyal medya da gördüğüm kadarıyla bu sınav zor. O yüzden biraz endişeliyim. Girenler bilgilendirirse sevinirim.

Sosyal medyada işe yaramaz çalışmayan sırf fav olsun diye her sene aynı twitleri atan ağlak insan dolu. Çalışırsanız zor falan değil. Zor olan şey sınav değil düzenli çalışmak. O da o kadar zor değil. Zor olması da işinize gelir zorsa herkese zor. Eleyicilik artar önemli olan sıralama

Alışırsan mükemmel geçer diye tahmin ediyorum. Twetter eylemcilerine bakma bence. Bütün gün sosyal medyada yaşıyorlar . Çalışınca mükemmel olur. İNŞALLAH

Zaten sıralama sınavı. Yani sınav zor da olsa siz çalışırsanız yüksek bir sıralamaya girebilirsiniz bence. Yazılı değil bu ne de olsa.

Kardeşim ÖSYM zor sormaz ince sorular sorar bol kelime oyunları yapar eğer okuduğunu anlamada problemin yoksa biraz da temelin varsa güzel netler çıkartırsın.

Kardeşim her insanın kolay ve zor tanımı farklıdır. Sistemli ve düzenli çalışırsan rahatça yaparsın. Önce kendine güven. Kimseye de kulak asma.

Benim canımı sıkan konu 9. sınıfta ortalamamın düşük olması. Canlı ders yüzünden hiç derse girmedim sınavlarım yüksekti ama sözlüler yüzünden kötü oldu. Bu çok etkiler diye korkuyorum. Yoksa genel olarak ders anlamında iyiyim. 10. sınıf çok iyi geçiyor.

LGS dönemin nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…