Üniversite sınavına 4 kere girdim

Arkadaşlar bende hata bu konuyu burda açmıcaktım kusura bakmayın bilemedim böyle konuşucağınızı
İnsanların seni kırmak için yazığını düşünmüyorum. Çoğu kişi doğuları düzgün bir şekilde yazmış ancak sen onlara agresif bir tavırla karşılık vermişsin dostum.
 
Okumaya hevesli iseniz ekstra çaba gösterip okuyacaksınız. Başka ne yapacaksınız? Çevremde ben dahil okumayıp işe giren ve hala aynı miktarda maaş alan onlarca arkadaşım var. Mühendislik istiyorsanız özellikle Bilgisayar, yaşın hiçbir önemi yok.
 
Bu arada şunu da belirtmek istiyorum üst üste 5. sınava evde çalışmak fena anlamda moral bozacaktır. Eğer okumaya ciddi hevesli iseniz bu sene 2 yıllık şehir dışında bir yer yazın ardından hem o 2 yıllık bölümü okuyup hem bir yandan sınava çalışın. Gittiğiniz iki yıllık üniversitenin kampüs imkanları (kütüphane vs.) iyi ise çok daha motive olursunuz. Yazacağınız 2 yıllık bölüm de öyle boş beleş bölüm olmasın.
 
İnsanlar 11'den çalışmaya başlayıp ilk 1000'e giriyorlar senin 4 yıldır çalıştığını varsaysak ilk 500'e girmelisin mantıken eğer olmuyorsa sende sorun vardır bence.
 
Bu oran orantıyı kurmak çok daha sorunlu bir davranış bence.

Bu kaba bir örnek en kötü 400 puan alırsın realist olun 4 yıl çalışan kimse eli boş dönmez.
 
Arkadaşlar bende hata bu konuyu burda açmıcaktım kusura bakmayın bilemedim böyle konuşucağınızı
Kimsenin amacı sizi kötülemek değil hocam herkes hayatınız için en iyisini söylüyor. 4 Yıl başaramamışsınız şu saaten sonra üniversiteye gidicekseniz hayata çok geç başlıcaksınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı