erennylmzrr Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:25 #1 Merhaba arkadaşlar, benim tecilim bitti sadece yıl başını bekliyorum muayene işlemleri için. Askerlik celp kağıdı gelmediği taktirde üniversite sınavına başvuru yapsam sınava girecegimden dolayı askerliği erteleme şansım oluyor mu?
Merhaba arkadaşlar, benim tecilim bitti sadece yıl başını bekliyorum muayene işlemleri için. Askerlik celp kağıdı gelmediği taktirde üniversite sınavına başvuru yapsam sınava girecegimden dolayı askerliği erteleme şansım oluyor mu?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.823 Çözümler 13 Yer İstanbul Dün 20:32 #2 Diplomanı götürürsen tecil ettirebilirsin belki.
D darkreaper90 Femtopat Katılım 29 Ekim 2025 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:40 #3 Lise diplomanı götürüp üniversite sınavına hazırlanacağım dersen 3 sene kadar erteleyebiliyorsun sanırım.
Lise diplomanı götürüp üniversite sınavına hazırlanacağım dersen 3 sene kadar erteleyebiliyorsun sanırım.
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.026 Makaleler 8 Çözümler 13 Yer Arsenal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. Dün 20:40 #4 Başvuru yapıp sınava gireceksen, askerlik şubesi bunu öğrenim amacıyla erteleme gerekçesi olarak kabul edebilir. Sınav başvurunu yaptıktan sonra belgen ile askerlik şubesine git. Sınava gireceğim, bu nedenle erteleme talep ediyorum de.
Başvuru yapıp sınava gireceksen, askerlik şubesi bunu öğrenim amacıyla erteleme gerekçesi olarak kabul edebilir. Sınav başvurunu yaptıktan sonra belgen ile askerlik şubesine git. Sınava gireceğim, bu nedenle erteleme talep ediyorum de.