Üniversite sınavına çalışma kitabı

Teşekkür ederim. Acaba Karekök Geometri şimdiden alsam sıfırdan geç olmaz mı? Kenan Kara öneriliyor Youtube'de oradan videolarını izleyeceğim.

Bir de paragraf olaraktan Limit Kronometre bana baya bir önerildi. Şu an yarıladım. Her gün 20 soru çözmeye çalışıyorum oradan. Zor soruları da var tabii. Ama sizin bahsettiğinize de bakacağım.

Bir de paragraf olaraktan Limit Kronometre bana baya bir önerildi. Şu an yarıladım. Her gün 20 soru çözmeye çalışıyorum oradan. Zor soruları da var tabii. Ama sizin bahsettiğinize de bakacağım.
Limit'te zorlanmıyorsanız bırakın devam edin oradan.
Benim önerdiğim kitap birkaç taktik veriyor ve devamında soru. Giriş olarak önerdim.

Geometri'de YouTube üzerinden de ilerleyecekseniz o zaman Geometri Sıfır kitabını almayın.

Bir soru daha sormak istiyorum size. Ben hem Sözel hem de Eşit Ağırlıktan derece yapmak istiyorum. Acaba Sözel için Ayt Felsefe Grubu'na ne zaman başlamalıyım?

Bir soru daha sormak istiyorum size. Ben hem Sözel hem de Eşit Ağırlıktan derece yapmak istiyorum. Acaba Sözel için Ayt Felsefe Grubu'na ne zaman başlamalıyım?
Eylül ya da bir ay öncesi başlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…